Fantastisk 8,1
baseret på 3660 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 3660 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,4
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

watchara fra Thailand
Familie med små børn
Standard
Boede 3 nætter i december 2015
great
for location near MRT
Anmeldt 18 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

QINGSI fra Kina
Par
Standard
Boede 1 nat i september 2016
Awesome location
Awesome location
Anmeldt 17 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Peter fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe med 2 morgenmåltider
Boede 3 nætter i september 2016
good location though not many taxis around, staff are courteous and helpful
right next to Jordan station
Anmeldt 16 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CIN fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 2 nætter i september 2016
Great Location, hotel is very clean and nice
The location is great. You could easily find foods to eat. Walking distance to 廟街 and even 尖沙嘴。 Hotel is just above the MTR. If you have big luggage, there is a lift from MTR to Group floor nearby.
Anmeldt 15 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Hui fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 4 nætter i september 2016
Good location. Will definitely stay here again if I return to Hong Kong.
The hair dryer in the room is not strong. Need very Long time to even dry my short hair. If not good place to stay in. Friendly staff.
Anmeldt 14 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

HJ. fra Brunei Darussalam
Rejsende alene
Standard
Boede 2 nætter i januar 2016
Perfect!
Small rooms but it was not a problem for me since I had smaller ones before. Located near the main road and to an MTR stop. Don't mind staying here again.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carmina fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i september 2016
All what you need
The location is few steps away from the Jordan station. The hotel staff are very accommodating. The facilities are fine and modern. Will definitely book again when I come back!
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siow fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i september 2016
GOOD LOCATION
BETTER MENTION NON SMOKING ROOM CAUSE WE NEVER MENTION SO THAT EVERY TIME WE ENTER THE ROOM QUITE SMELLY, MAYBE IS BECAUSE THE PREVIOUS PEOPLE SMOKE INSIDE ROOM, ROOM ARE QUITE SMALL
Anmeldt 13 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Fendi fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
good location
overall ok
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vidyasagar fra Indien
Familie med små børn
Standard
Boede 4 nætter i september 2016
Rooms are very small and not suitable with kid
Some smell in the corridor. Location and service is good....
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: