Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5084 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

MAWEEN fra Singapore
Par
Standard
Boede 3 nætter i juli 2016
Value for money
Good value for a 3 star hotel. Bed is comfy and shower had hot water. Room was not extremely small. Sufficient and comfortable for 2 people
Anmeldt 26 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hayley fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 5 nætter i juli 2016
Tourist friendly
Great location, easy access to many places as it is in the heart of Kowloon's side and just a 5 mins walk to the MTR. Love the handy phone provided by the hotel, gives you mobile data so you can navigate and search for information on the go. Rooms and toilets are rather small but acceptable. Great that they have airport shuttle for a fee and also a free shuttle service to Kowloon station (where you can take the airport express). Staff were friendly and helpful as well.
Anmeldt 25 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Prangnisa fra Thailand
Par
Standard
Boede 3 nætter i juli 2016
Good Hotel
Clean and near MTR
Anmeldt 24 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Panisara fra Thailand
Gruppe
Standard
Boede 8 nætter i juli 2016
There are bed bugs in the hotel
I was bitten by bed bugs and it is annoying me and my friend so much. The hotel have to do something now.
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Brigido fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard
Boede 4 nætter i juli 2016
Good
Good
Anmeldt 22 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sutasinee fra Thailand
Familie med store børn
Tilstødende standardværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Location
Ok , not far from mtr station.
Anmeldt 22 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Holly fra Storbritannien
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Nice location and tidy hotel
The location is very convenient-just 5 min walk from yau ma tei station. The room is neat and tidy. Good value for money!
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ben fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Overrall is satisfied.
Overrall is satisfied for us. Just only the wifi should be improved because it is too slow when we surfing for website.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joanna fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 3 nætter i juli 2016
Okay.
The hotel was okay. I was a bit disappointed because my room request was not given and the staff didn't inform me about it. Location wise about 3-5 mins walk to YMT mtr.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NG fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
The hotel is located in a convenient location and it meets all my requirements.
Is walking distance to the MTR station and simple eating shops around the hotel.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: