Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5091 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Alan fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i april 2016
Great value and location
We always stay here. Small rooms, but you don't need much to enjoy HK. Decent and affordable buffet breakfast. Temple night market is just outside the lobby. Walking distance to Mongkok, Bus stop to airport, and MTR.
Anmeldt 28 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chong fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i april 2016
Reasonable price and worth it!
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Anmeldt 27 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Niven fra Singapore
Par
Standard
Boede 4 nætter i april 2016
off peak value
value for money during off peak period, location wise, need to know some shortcuts to avoid walking Long route to the mtr
Anmeldt 27 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

winnie fra USA
Par
Standard
Boede 1 nat i april 2016
Great location!
Pros -near night market -close to mtr, bus, and main road -they offer a free shuttle -very clean Cons -beds were short and small (our feet were hanging off the bed) -they charge for the bottled water in the room
Anmeldt 26 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma. fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard
Boede 2 nætter i april 2016
Good
The handiphone was very useful. For a 3-star hotel, the room amenities are complete.
Anmeldt 25 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alan fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i april 2016
Great Location and value
We've been coming to Silka Seaview for a few years now. It's always been our hotel of choice. You don't need a fancy hotel to enjoy Hong Kong. THey have decent and affordable breakfast. Bus stop to/from airport is nearby. MTR is around the corner. Mongkok is a few minutes walk. Temple Street night market is just outside the lobby.
Anmeldt 25 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yu fra Hongkong
Rejsende alene
Standard
Boede 2 nætter i marts 2016
less than expectation
less than expectation
Anmeldt 21 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Meiyun fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i april 2016
Value for money, good loocation
Location is convenient Hotel is fuss free Whatever we needed was promptly available Smart phone usage was extremely helpful! We found a great bar, quinary with the help :)
Anmeldt 20 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Takuro fra Japan
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i april 2016
Reasonable stay
The food street behind the hotel would be enjoyable
Anmeldt 20 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ooi fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard
Boede 5 nætter i oktober 2015
Good stay
Good stay
Anmeldt 19 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: