Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5079 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Yew fra Malaysia
Familie med små børn
Standard
Boede 8 nætter i februar 2016
All right except observe black spot on the blanket
Location
Everything ok except the blanket a bit dirty
Anmeldt 14 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yew fra Malaysia
Familie med små børn
Standard
Boede 8 nætter i februar 2016
All right except observe black spot on the blanket
Location
Everything ok except the blanket a bit dirty
Anmeldt 14 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siok fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 4 nætter i februar 2016
Hotel review
Location wise is very convenient, just a 5 min walk away from mtr. And there are convenience store and eateries nearby. Room is very clean and cosy.
Overall it is a good stay with my family. It is convenient, walking distance to mtr. Many food nearby and night market at the temple street which is just one or two streets away. Room is small but clean. They even provide a phone with 3G. Only thing is the service of the staff can be improved. They didn't do anything rude or whatsnot. But they could at least smile or be more friendly.
Anmeldt 13 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma. fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard
Boede 2 nætter i februar 2016
comfy at the right cost
its clean, location is good and helpful staff
our stay is great though we lost 1 of our bags and left it in the taxi
Anmeldt 09 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kimberly fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i februar 2016
CNY in HK
1. Accessibility to transportation and tourist sites 2. Cellphone that you can use around 3. Accomodation was great
Great! Due to its accessibility, and free handy phone with unli data, touring has not been easier
Anmeldt 09 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

leonardo fra Filippinerne
Familie med små børn
Tilstødende standardværelse
Boede 1 nat i februar 2016
not bad
room is good because its new
nice about the room, but staff cannot communicate in english. location is easy access.
Anmeldt 08 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HO fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i januar 2016
Staffs are really NOT friendly!
No FREE drinking water and tissues supply at room! Staffs are super not friendly when I did check in and phoned to reception to ask sth!
Anmeldt 07 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bryle fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 4 nætter i januar 2016
Great Location!
Location, price and free use of handy phone
Useful handy phone, 5 minutes walk to MTR Yau ma tei station and lots of food choices around the area.
Anmeldt 04 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shoji fra Japan
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i juli 2015
good
so many chinese travelers looks so noisy.
Anmeldt 03 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hui fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 4 nætter i januar 2016
easy, simple and convenient
easy, simple and convenient
Anmeldt 02 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: