Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5079 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Duangthida fra Thailand
Par
Standard
Boede 2 nætter i oktober 2015
Good location
Not far from mtr Yau Ma Tae staion and a lot of street food.
Good service. I can change my room to non smoking floor.
Anmeldt 07 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hock fra Malaysia
Rejsende alene
Standard
Boede 4 nætter i oktober 2015
Value for money
Location, convenience & near to A21 bus to & flow airport
It was alright as my objective is just to sleep!
Anmeldt 06 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ailea fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i november 2015
Good hotel
Free handy phone during your stay. Near the night market and mtr.
Anmeldt 06 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i december 2014
Not bad
Good location
Anmeldt 05 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aida fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 4 nætter i oktober 2015
Nice and cozy hotel
Location...cleanliness...staff knows English
It was a very pleasant and comfortable stay.......wifi connection was strong...staff were courteous..room was clean
Anmeldt 04 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Timothy fra Filippinerne
Familie med store børn
Tilstødende standardværelse
Boede 3 nætter i oktober 2015
Will be back
Phone was really helpful
The phone will make me come back in this hotel. The location is a bit far from our usual but it okay.
Anmeldt 03 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kim fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard
Boede 3 nætter i oktober 2015
Small room, bare necessities, not worth a 3-star
food, shopping, 5 mins walk to MTR
The room is small and cramp. The lifts are just as small that could fit only 6 people at most. It probably only deserves a 2-star hotel.
Anmeldt 29 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

raymond fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Boede 6 nætter i oktober 2015
What is good about the hotel
1. Close to ya ma tei mtr station. 2. Food close by. 3.free mobile phone to use , both calls and internet. Can call out only.
No tissue and bottled water provided. Room very small but clean. Toiletries and towels provided. Morning breakfast is western and fried rice or fried noodles. Free Transport by hotel bus to kowloon airport express station. Deposit 250hkd per room is required.
Anmeldt 28 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

guo fra Australien
Par
Standard
Boede 1 nat i oktober 2015
THE FREE PHONE IS THE BEST
clean, free call and hot spot
loved it
Anmeldt 26 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siew fra Malaysia
Familie med små børn
Standard
Boede 5 nætter i maj 2015
Great location
Staff are friendly,room is clean
The location of the hotel is in the middle of lady street and 'miu gai', you can walk to these 2 place and enjoying the view on the road. A bit far to walk to mrt station if you carry heavy thing
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: