Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5084 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Diana fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i maj 2015
Good location
Location, Clean, full facilities
Great location close to the MRT, room a bit small, but still ok for hongkong size
Anmeldt 10 maj 2015

Adelyn fra Malaysia
Par
Standard
Boede 3 nætter i april 2015
Overated Hotel
Only 1 thing location
NIL
Anmeldt 07 maj 2015

anek fra Thailand
Par
Standard
Boede 3 nætter i maj 2015
Small room , poor air conditioner
Location
Anmeldt 05 maj 2015

Ng fra Singapore
Familie med små børn
Standard
Boede 5 nætter i april 2015
Hong Kong stay
Location is ok , easy to buy things as foods and transport is easy .
The hotel bed is not clean .Got buds bit on the whole legs.
Anmeldt 04 maj 2015

Wai fra Hongkong
Par
Standard
Boede 1 nat i marts 2015
Very convenient location, last min booking
Location, price
I made the reservation in last minute so the price is more reasonable than booking in advance. Value for money!
Anmeldt 02 maj 2015

Kwok fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 7 nætter i april 2015
Should at least provide a chair in the room.
Location, free shuttle service to ferry terminal and Kowloon MTR station to take Airport Express Train but waiting time a bit long at the Ferry Terminal.
Pretty good and comfortable. Cafe should provide more choices for food and extend the business hours.
Anmeldt 02 maj 2015

Pawalee fra Thailand
Rejsende alene
Standard
Boede 3 nætter i april 2015
Silka seaview service
Location
Bad services of reception (never smile and unfriendly) and toilet is dirty from the first day when check in
Anmeldt 30 april 2015

mohammad fra Kuwait
Par
Standard
Boede 1 nat i april 2015
room too small beddings dirty bathroom clogged
location
unsatisfied
Anmeldt 27 april 2015

Alan fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i april 2015
some staff a bit rude
nearby for dining
some staff a bit rude, not friendly.
Anmeldt 27 april 2015

SHU fra Hongkong
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i marts 2015
Smell Smoky
Not much to comment as I only spend one night there. The room is small, and full of smoking smell. Quite noisy in the morning as the hotel corridors are very narrow that you will notice when someone passby.
Anmeldt 26 april 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: