Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 5078 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Jason fra Australien
Rejsende alene
Standard
Boede 7 nætter i maj 2014
Ok Location but still in a seedy part of HK
smoking rooms
For the price you can't complain but there are better choices of hotels. Silka is located on the wrong side Temple Street. I would not recommend it for a family but for those looking for a midnight romp, it could be ideal.
Anmeldt 27 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i maj 2014
Overall we were pretty satisfied with the hotel.
Location, comfy room.
Satisfied with the overall, may be slightly old but great location.
Anmeldt 26 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yee fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i maj 2014
Although small room but value for money.
Accessible to everywhere, restaurants surrounding, reasonable room charge.
Small room but acceptable for just sleeping after long day. It's good that is shuttle service to TTS. Local foods and MTR nearby. Price is reasonable.
Anmeldt 26 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HO fra Singapore
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i maj 2014
Hotel is convenient for elderly, clean and central
Clean, reasonable price and central location.
My family and enjoyed our stay in Silka Seaview Hotel.
Anmeldt 26 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

May fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 4 nætter i maj 2014
Enjoyed tourist spots & hotel we stayed..
Staffs were so polite,rooms very clean, affordable hotel for tourist..
Love to return to HK & stay at Silka Seaview...very accessible...staffs were the best, entertained guest politely....
Anmeldt 23 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jean fra Singapore
Par
Standard
Boede 5 nætter i maj 2014
Concierge could not answer our question most of the time, little interaction of staff with customers.
Anmeldt 22 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Serena fra Singapore
Par
Standard
Boede 5 nætter i februar 2014
Room size is poor. good location,near night market
location
Nothing bad to say except for poor room size.
Anmeldt 22 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jing fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 1 nat i december 2013
Awesome
Good location, many shopping, transportation easily accessed
good! they have free transport services
Anmeldt 21 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hong fra Malaysia
Familie med små børn
Standard
Boede 3 nætter i maj 2014
Value for money
Location, Location & Location
Free shuttle from Kowloon to hotel. Shuttle on time and hotel location is very good. Room is small nut value for money.
Anmeldt 21 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samantha fra Australien
Par
Standard
Boede 3 nætter i januar 2014
Convenient
Location, Quiet and Easy to find
Anmeldt 20 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: