2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Yvonne fra Singapore
Gruppe
Boede 1 nat i juni 2014
Would book back the same hotel next time
Location, service and accessibility
Great
Anmeldt 30 juni 2014

Yvonne fra Singapore
Gruppe
Boede 1 nat i juni 2014
Good location and satisfactory service
Location
Satisfactory
Anmeldt 30 juni 2014

Lily fra Singapore
Par
Boede 2 nætter i juni 2014
Good location, nice hotel, only rooms are too smal
location, location, location
Anmeldt 30 juni 2014

Cassie fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i juli 2013
Good Location
Very near to the MTR station. Got a lot of local foods stalls and restaurant around the areas of the hotel. The staffs of the hotel is quite helpful too.
Anmeldt 30 juni 2014

Denise fra Singapore
Par
Boede 5 nætter i juni 2014
Happy and satisfied
Comfortable, convenient, clean.
Anmeldt 29 juni 2014

Shaira fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 1 nat i juni 2014
A good deal for the price I paid.
Location is very good. Its close to shopping areas and the subway station. staff were very nice and helpful with directions & luggage.
It was ok, except that i had an issue with the use of wifi. They didn't have considerations to guests who had already checked out, but were staying at the common area/ dining at the cafe.
Anmeldt 29 juni 2014

Daryl fra Singapore
Par
Boede 4 nætter i juni 2014
Comfortable and convenient. Will stay again soon.
Staff, clean rooms, location.
Anmeldt 29 juni 2014

Ho fra Singapore
Familie med små børn
Boede 5 nætter i juni 2014
Good and safe
Near to mtr
Anmeldt 29 juni 2014

Naruemon fra Thailand
Gruppe
Boede 3 nætter i februar 2014
Nice location connect with a Mrt and clean rooms
Hotel has a nice location which connect to mrt . In addition, you can walk to night market just a few minute along the street
Satisfy with staff and room space. Not that big but all you need in the room
Anmeldt 28 juni 2014

CHEONG fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 3 nætter i juni 2014
Excellent ~All staff is friendly and helpful.
> Cleaness & Staff is helpful , friendly > FREE wifi, last times I went WIFI is need to pay > Locations is good easy access to MRT
Good location, fantastic , friendly staff, FREE wifi, surround with good local HK foods and shopping mall
Anmeldt 28 juni 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: