2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Allan fra Australien
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2016
Convenience and Comfort
The strategic location of this hotel along with excellent facilities and friendly staff makes this an excellent choice for people in the fresh fruit business, only a 5 minute walk to the wholesale fruit market and a 1 minute walk to the Pitt Street entrance to the MTR.
Anmeldt 20 juni 2016

Bernadus fra Indonesien
Familie med små børn
Boede 2 nætter i oktober 2015
good location, new renov, clean room
just 2 minutes from Yau Ma Tei MTR exit, close to shopping area along Nathan Road, newly renovated, clean room
Anmeldt 19 juni 2016

LAY fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 7 nætter i juni 2016
Concige not friendly
Concige not friendly
Anmeldt 19 juni 2016

Tristan fra Singapore
Par
Økonomi plus
Boede 4 nætter i juni 2016
overalls ok
refrigerator is not cold at all
Anmeldt 19 juni 2016

Chu fra Singapore
Familie med store børn
Economy
Boede 2 nætter i juni 2016
Overall is very good
Hotel up grade from (2) twin room (book 2pax a room, 18m2 each) to one 40m2 room one bed room & one hall with two single bed added. Also provide one cell phone can call local & Singapore also local data use. Fast service when TV remote control no battery's low power, after request for replacement . No bath gel replacement for second night stay. First night only provide 2 for for 4 pax , after request then provide anther two more.
Anmeldt 19 juni 2016

Shawn fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Anmeldt 18 juni 2016

Shawn fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Anmeldt 18 juni 2016

Shawn fra Singapore
Par
Economy
Boede 2 nætter i juni 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Anmeldt 18 juni 2016

Choon fra Singapore
Familie med små børn
Økonomi plus
Boede 6 nætter i juni 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Anmeldt 18 juni 2016

Khaw fra Singapore
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juni 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Anmeldt 17 juni 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: