2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5236 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5236 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Shawn fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Anmeldt 18 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shawn fra Singapore
Par
Economy
Boede 2 nætter i juni 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Anmeldt 18 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Choon fra Singapore
Familie med små børn
Økonomi plus
Boede 6 nætter i juni 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Anmeldt 18 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khaw fra Singapore
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juni 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Anmeldt 17 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PNG fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i juni 2016
NA
Nil
Anmeldt 16 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eunice fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i maj 2016
Affordable and very convenient
-
Anmeldt 16 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lawrence fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 6 nætter i juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Anmeldt 15 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shu fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Anmeldt 15 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yuk fra Storbritannien
Gruppe
Økonomi plus
Boede 6 nætter i juni 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Anmeldt 15 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tony fra USA
Rejsende alene
Economy
Boede 5 nætter i juni 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Anmeldt 14 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: