2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5258 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5258 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

lawrence fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 6 nætter i juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Anmeldt 15 juni 2016

Shu fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Anmeldt 15 juni 2016

Yuk fra Storbritannien
Gruppe
Økonomi plus
Boede 6 nætter i juni 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Anmeldt 15 juni 2016

Tony fra USA
Rejsende alene
Economy
Boede 5 nætter i juni 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Anmeldt 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsrejsende
Economy
Boede 6 nætter i april 2016
great location
clean room
Anmeldt 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boede 9 nætter i april 2016
great location
clean room
Anmeldt 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boede 3 nætter i april 2016
great location
clean room
Anmeldt 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i maj 2016
great location
clean room
Anmeldt 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 5 nætter i maj 2016
great location
clean room
Anmeldt 14 juni 2016

Siok fra Singapore
Gruppe
Premier-tredobbelt værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Very Good Location
The hotel has very good location and the room is clean. The only comment is the breakfast varieties, will be good if there are more choices.
Anmeldt 14 juni 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: