2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Lee fra Singapore
Forretningsrejsende
Economy
Boede 5 nætter i maj 2016
Location
Excellent location will stick with this hotel when come back to Hong Kong again.
Anmeldt 30 maj 2016

Fenny fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2016
Favourite Hotel whenever visiting HongKong
Had been coming back to stay in CityView for the last few years whenever I came back to Hongkong. Had also recommend this hotel to family and members. Will come back again.
Anmeldt 29 maj 2016

Queenie fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 5 nætter i maj 2016
Good hotel
Good location very near to mtr,clean rooms,fast check in and out.Will definitely stay here again.
Anmeldt 28 maj 2016

CHAN fra Malaysia
Par
Economy
Boede 5 nætter i maj 2016
Value for money
quite happy for 5 days living. Highly recommend.
Anmeldt 28 maj 2016

Guy fra Storbritannien
Rejsende alene
Economy
Boede 1 nat i maj 2016
A quick but good stsy
Hard to fault them, but I only stayed one night on a special Agoda deal.
Anmeldt 28 maj 2016

peter fra Indonesien
Gruppe
Economy
Boede 5 nætter i april 2016
good location, but small room
Many shops and restaurant around cityview hotel. this hotel has very good location
Anmeldt 27 maj 2016

Cheng fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2016
Great location. MTR is just a few steps away.
Great location
Anmeldt 26 maj 2016

Desiree fra Singapore
Par
Boede 4 nætter i marts 2016
First-timer in this hotel
Had a bit of a trouble locating the hotel when we first arrived. Once used to it, it's pretty convenient and within walking distance to the MTR. Hotel staff were polite and cleanliness was a hit. May consider returning to this hotel if we were to visit HK again.
Anmeldt 26 maj 2016

Veronica fra Singapore
Gruppe
Økonomi plus
Boede 5 nætter i maj 2016
excellent stay
was a really comfortable and enjoyable stay at the hotel. staff were really helpful and room cleaning was almost immediate after we left to head out. definitely will return again..
Anmeldt 26 maj 2016

CIndy fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 2 nætter i maj 2016
Value for money!
Srcond time in this hotel. Very good location, centralized, able to walk to many places in Yau Tsim Mong! Will be back again. It would be good if the room is bigger for a family.
Anmeldt 24 maj 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: