2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5242 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5242 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

fei fra USA
Forretningsrejsende
Economy
Boede 2 nætter i maj 2016
Great hotel. Excellent location.
Nothing to complain about hotel itself: clean, non smoking was truly that, staff w great English, decent amenities. AMAZING location. 30 sec walk from Yau Ma Tai MTR stop exit A2. One block from Nathan road. Would definitely stay here again.
Anmeldt 17 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Darren fra Singapore
Rejsende alene
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boede 3 nætter i april 2016
Great Location!
The location is the best, a mere 5 mins walk from Yau Ma Tei station. Near shopping district and good food can be found just a stone's throw away. Great Hotel!
Anmeldt 17 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kong fra Singapore
Familie med store børn
Boede 3 nætter i maj 2016
very good to stay
super location and service
Anmeldt 16 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Les fra Australien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2016
Good value
Everything was satisfactory.
Anmeldt 16 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yvonne fra Singapore
Par
Economy
Boede 6 nætter i maj 2016
Convenient
Location is near mtr & clean room. But some of the staff services have to be improved as they should be customer oriented rather than being impatient & unfriendly.
Anmeldt 12 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tiam fra Singapore
Rejsende alene
Economy
Boede 1 nat i maj 2016
best counter service when check-in
great service , clean room , location ,fast check-in and out . i sure be back in this hotel
Anmeldt 11 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jaime fra Filippinerne
Gruppe
Premier Double Double
Boede 2 nætter i maj 2016
Deteriorating Service
Staff are not friendly anymore. Restaurants serve good food but disappointing service.
Anmeldt 10 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wun fra Hongkong
Par
Boede 1 nat i maj 2016
Premier room is good
Premier room is new decorated and provide mobile phone for call and internet free of charge. Location is excellent just a station to Mongkok By MTR.
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sumina fra Indonesien
Gruppe
Economy
Boede 4 nætter i april 2016
Good location
Staff was helpful to arrange for room change
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i april 2016
Very good hotel
We were there for 5d4n. The hotel was kept very clean everyday. Staff were very polite and friendly, and very near to MTR station. I will be back again. Highly recommended
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: