2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Jaksavat fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i januar 2016
good location
good location
Anmeldt 19 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jennifer fra Singapore
Gruppe
Økonomi plus
Boede 3 nætter i april 2016
Good
Everything else was good except that even after upgrading our rooms to the newer units, the pass cards kept locking us out of the rooms after several re-entries, had to keep updating the cards at the concierge. Other than that the facilities and cleanliness were good, 5 mins away to nearest convenient store/food.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ditthawat fra Thailand
Par
Economy
Boede 2 nætter i april 2016
Fantastic location and good price
Very good location and wonderful time in Kawloon
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chiam fra Malaysia
Forretningsrejsende
Economy
Boede 1 nat i april 2016
Keep us for waiting too long to get the room
When we arrive at 1230pm, room is not ready, we wait to get the room around 2pm. Due to the last room at last corner, we request to change for another room, and we don't mind to come back to get the room later as the location is verye convenience, unfortunately when we came back to hotel at 530pm, the room is NOT ready for us ?????
Anmeldt 17 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kuok fra Malaysia
Par
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Recommended
We are happy staying here over and over again. Awesome pricing.
Anmeldt 17 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kuok fra Malaysia
Par
Economy
Boede 4 nætter i april 2016
Recommended
We are happy staying here over and over again. Awesome pricing.
Anmeldt 17 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yan fra Singapore
Par
Economy
Boede 5 nætter i marts 2016
Disappointed with the so call special deal
This is my fifth time that I have stayed in this hotel. But I was really disappointed. Did not realise that having a special deal turned out to be a nightmare.The toilet was really small. The sink was even worse. It is so small that it is only suitable for a child. You hit your head on the toiletries ledge if you go a little nearer. The design of the room is bad. Imagine the fridge is at the foot of the bed and next to the toilet door. When the toilet door is opened, you can't open the fridge because it is hidden by it. But anyway, the fridge is not cold at all. Reason given by the staff was that the hotel wants to be environmental friendly. Imagine your can of coke is still warm after one whole day in the fridge. I will not come back again.
Anmeldt 16 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arhua fra Thailand
Par
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Overall is good
Good location
Anmeldt 16 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Weangkaew fra Thailand
Par
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Location is very good
Location is very good
Anmeldt 16 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yin fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2016
Great location and nice hotel
Hotel was just renovated and it's new and comfortable. The hotel is located at the shopping area and just above yau ma tei MTR station. Very convenient
Anmeldt 16 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: