Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5138 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5138 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8

Wen L. fra Singapore
Gruppe
Boede 3 nætter i august 2015
Great location
Great Location and the staff were very accommodating to my friend's request. The location was great as the MTR station was just 5 mins away and a supermarket just opposite the hotel.
Anmeldt 26 februar 2016

yen O. fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i august 2015
clean
nice
Anmeldt 25 februar 2016

Irene K. fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i februar 2016
I was v happy with d first stay but not this trip.
1. bell boy 2.check in staff 3.the guy who open d door for us
I was v disappointed for my 2nd stay with your hotel. I don't think I will go back again becos of d housekeeping. One bath gel n shampoo for 3 night use.
Anmeldt 24 februar 2016

Jessica O. fra Singapore
Familie med ældre børn
Boede 5 nætter i februar 2016
Location is very convenient
I think the rooms size is just nice, near mrt stations and a lot shops just nearby which is very convenience. Bedsheets are slightly dirty but acceptable. Staff was helpful when I couldn't contact my driver for pick up. Would pick this hotel again if I go hk!
Anmeldt 24 februar 2016

Chi S. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede 5 nætter i februar 2016
Value for money
Good idea to include the local mobile
Anmeldt 23 februar 2016

Hyunhun C. fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i februar 2016
It was fine
I had bad experience to stay hotel in HK but this one was fine. I hope the shuttle and breakfast would be cheaper for people.
Anmeldt 23 februar 2016

Hannah L. fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i februar 2016
Great stay!
Location was convenient!
Anmeldt 21 februar 2016

Michael S. fra Filippinerne
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i december 2015
Near Shopping
This hotel is in a great location, convenience store nearby.. shopping street and night market close by...mtr just at the corner
Anmeldt 17 februar 2016

ping B. fra Kina
Familie med små børn
Boede 2 nætter i februar 2016
The hotel front desk clerk is snobbish. Service is too bad!
We arrived the hotel on February 2. The hotel front desk clerk arranged for the worst room which was noisy and remote at first. They changed room at my request.
Anmeldt 16 februar 2016

cathrine C. fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 4 nætter i februar 2016
Definitely worth the stay!
1. Great Location
The location is the best! just a minute's walk away from the MTR station, 7/11 and Money changers just outside the hotel and the ladies market is just a few minutes walk away! Room was clean and nice
Anmeldt 15 februar 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: