2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5258 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5258 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

CHIN fra Kina
Forretningsrejsende
Economy
Boede 1 nat i marts 2016
spacious and newly refurbished
conveniently located. spacious room and feel like newly refurbished interior. friendly and helpful staff
Anmeldt 27 marts 2016

TAN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Economy
Boede 1 nat i marts 2016
rooms look old
location very good , free bus to hotel if take airport express train .
Anmeldt 24 marts 2016

Amanda fra Singapore
Par
Economy
Boede 1 nat i marts 2016
Perfect place to stay!
Excellent location with a very well-hidden porridge and noodle eatery just opposite the hotel, serving authentic cantonese simple fare. The staff were very friendly and approachable. The room that was assigned to us was very spacious for the 3 of us.
Anmeldt 23 marts 2016

SRIWARIN fra Thailand
Rejsende alene
Economy
Boede 2 nætter i marts 2016
The Cityview Hotel, Hong Kong
Good location, friendly staff, room clean
Very good location, close to MTR and short walk to Lady Market.
Anmeldt 23 marts 2016

Wan fra Singapore
Par
Economy
Boede 4 nætter i marts 2016
Room
We were given free upgrade of the room. Consider a big room. Good location ; behind the main road so not noisy.
Anmeldt 23 marts 2016

Ng fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i marts 2016
Perfect Location. very near Metro
Nearby Food stall , Nearby Shopping area Nearby Subway
The staff are very friendly and helpful. Hotel is very clean and support Green movement You can find recycle bin the room. Location is awesome, 3 minute walk to Subway.
Anmeldt 22 marts 2016

Jessica fra Filippinerne
Familie med store børn
Economy
Boede 2 nætter i marts 2016
Recommended
location
Will book to this hotel again
Anmeldt 20 marts 2016

Choo fra Singapore
Familie med små børn
Økonomi plus
Boede 5 nætter i marts 2016
Good location
Rooms were ok though carpet was moist and quite dirty. Location is very good.
Anmeldt 20 marts 2016

CHUI fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2016
not bad
clean, location is convinence, slient
Anmeldt 19 marts 2016

Hong fra Singapore
Forretningsrejsende
Economy
Boede 3 nætter i marts 2016
Great Location
Hotel locate in central area is able to access good food & great shopping area within walking distance.
Anmeldt 18 marts 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: