2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Tzjiun fra Taiwan
Forretningsrejsende
Premier-dobbeltværelse eller med 2 enkeltsenge
Boede 8 nætter i juli 2016
Pleasant, relaxing.
Nice to have a confortable space during the working trip. Thanks
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jose fra Spanien
Forretningsrejsende
Economy
Boede 3 nætter i juli 2016
ok
Ok value for money
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Singapore
Gruppe
Boede 2 nætter i september 2016
Happy
It is my 2nd stay here. Decided on this hotel due to it's location. Booked the Premier room. Unfortunatly, the drop off point was having renovation. It was raining heavily and The Airport shuttle bus alighted us at the main road with no shelter. We have to carry our luggage from the main road to the hotel. Were drenched. Nonetheless, still happy with our stat.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Woan fra Malaysia
Gruppe
Economy
Boede 2 nætter i september 2016
Convenient location, nice room, friendly staff
Good service, nice envirionment, Walking distance to temple street and other attractions.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHAI fra Malaysia
Familie med små børn
Economy
Boede 3 nætter i september 2016
Room
Room abit of small for the 3 of us.. lucky enough we did not get an extra bed or else there will be no place to move about..but it still ok for those whose move around shopping or touring and use the room just for shower and sleep.
Anmeldt 10 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WEI fra Taiwan
Rejsende alene
Premier
Boede 3 nætter i august 2016
Good
Good
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Choy fra Singapore
Familie med små børn
Economy
Boede 2 nætter i september 2016
Good location
Friendly staff.
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

linda fra Singapore
Familie med store børn
Economy
Boede 3 nætter i september 2016
Bad service n renovation everywhere
The concierge is good and polite while we need taxi, they are very efficient and even find the taxi for us on rainy days. However the front desk staffs were rude and unwilling to help, I asked simple question on the direction and ask for umbrella since it was raining, they replied very rudely especially a guy whom styled his hair in a curl manner.. The hotel lobby is under renovation so we have to walk one big round to reach the MTR which caused so much of inconvenience...
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thew fra Malaysia
Gruppe
Economy
Boede 4 nætter i januar 2016
Convenient and suitable for elderly like us
Im a senior citizen traveller here with two of my friends. First time staying in this hotel , which is quite reasonable for the spacious and good location. As we elderly could not walk much, this is more than enough for us to reach the mrt in a short walking distance. Good try!
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JIAWEN fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i april 2016
Repeat stay, good on average
This is my second time at this hotel. We booked it because of the location (near to MTR) and also because the rooms are considered of a decent size for Hong Kong hotels at this rate. The only peeve I had was that the "eco" fridge they had was not cold enough to store my breast milk. The hotel staff was kind enough to help me store and retrieve my milk every night from their kitchen freezer. I would stay there again, definitely, when I'm no longer nursing.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: