2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Premier-tredobbelt værelse
Boede 3 nætter i december 2015
Good Location
Friendly Staff, Good Location, Nice Hotel
Great
Anmeldt 17 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HONG fra Singapore
Par
Premier-suite
Boede 2 nætter i december 2015
First time stay Deluxe Suite
Location.convenient and Efficient
Good except 1st time stay at Deluxe Suite. Not suitable for me. Prefer bigger bedroom and long bath than having the living room
Anmeldt 17 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Magdelene fra Singapore
Gruppe
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge)
Boede 6 nætter i december 2015
Review of The Cityview hotel
Near MTR station, local food easily available, provide us a free local phone for usage during our stay
It was a fantastic stay during my a week of stay with my friends.
Anmeldt 16 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Malaysia
Familie med små børn
Economy
Boede 3 nætter i december 2015
Location
location
Good
Anmeldt 15 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ng fra Singapore
Par
Economy
Boede 4 nætter i december 2015
Happy and comfortable stay
Location, convenience, comfort
I stayed at the other wing this time. Room is nice and clean and I love the stay this time. Staff is very attentive and knows I need to store medication! Thumbs up for the service.
Anmeldt 15 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HONG fra Singapore
Par
Boede 1 nat i december 2015
Good value hotel
Location, convenient and friendly
Enjoyable without any problem
Anmeldt 15 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ming fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i december 2015
Excellent locatikn
Hotel is a bit old but still ok, room is reasonably big, near to mtr
Anmeldt 13 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cholarit fra Thailand
Gruppe
Economy
Boede 3 nætter i maj 2015
Great hotel in the Center of the City
Location, Airport Shuttle Service, Value for Money
It was a great stay. The hotel is right at the train station where we can go anywhere. There are lots of shops around so we can get most of our things easily, including sim cards, toiletries and snack for the nights. The hotel is up to the standard. It was clean and equipped.
Anmeldt 07 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jenifer fra USA
Familie med store børn
Economy
Boede 2 nætter i april 2015
Good location
Location location location
Good
Anmeldt 06 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jenifer fra USA
Forretningsrejsende
Økonomi plus
Boede 2 nætter i oktober 2015
Good location
Location
Good convenient
Anmeldt 06 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: