2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5236 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5236 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Jenifer fra USA
Forretningsrejsende
Økonomi plus
Boede 2 nætter i oktober 2015
Good location
Location
Good convenient
Anmeldt 06 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Daniel fra Singapore
Par
Economy
Boede 2 nætter i november 2015
Good Location
Location
Great stay, clean rooms, staffs are friendly
Anmeldt 05 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIM fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i januar 2015
GOOD
LOCATION,CLEAN,NICE ROOM
Anmeldt 05 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Victoria fra Singapore
Familie med store børn
Economy
Boede 3 nætter i november 2015
Very good
1. Free upgrade to premier room 2. Acceding to requests for more toiletries 3. Fuss free check out
Very good. Comfortable. Conveniently located.
Anmeldt 04 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fanny fra Singapore
Familie med store børn
Premier Double Double
Boede 3 nætter i november 2015
Good Location, Clean Room, Free Mobile access
I liked the location. It is only 1 min away from Yau Ma Tei MTR and walking distance to Mongkok and Night Market. I was pleasantly surprised that they provided free mobile and data access.
I would say I am pleasantly surprised. Staff was great to give my friends an upgrade. The only thing I would say is that the free buffet bfast choices are limited. I would have paid for the standard buffet. Overall, I would go back to the same hotel and recommend to my friends.
Anmeldt 04 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ANTHONY fra Storbritannien
Par
Boede 4 nætter i november 2015
COMFORTABLE HOTEL - A SMILE WOULD HELP !
1 DECOR 2 ROOM COMFORTABLE 3 LOCATION
The City View Hotel is well located close to MTR station. It is very presentable, well appointed, room quiet and of reasonable size. Downside was that staff ( working 12 hours shifts I gather ), whilst efficient, generally lacked warmth or smiles, which lets hotel down rather. Breakfast had limited choice and my wife missed a stir-fry option, which was mentioned to staff. An essential part of welcoming guests is warmth... it's part of the guest experience, please note. Otherwise, we'd consider staying again when in HK.
Anmeldt 03 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christina fra Singapore
Familie med store børn
Økonomi plus
Boede 3 nætter i juni 2015
Great location!
Location, service
Great stay once again! I love the location, near the train station, just a short walk from the main shopping area so that it is quiet.
Anmeldt 02 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wan fra Singapore
Familie med små børn
Økonomi plus
Boede 3 nætter i november 2015
Good location
Good location, good housekeeping and good concierge service
Enjoyable. I got a free upgrade of room.
Anmeldt 01 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chin fra Malaysia
Gruppe
Economy
Boede 4 nætter i november 2015
Superb location
Location, eateries nearby, value for money
This is the 7th time I choose city view. We got an free upgrade for our room! Superb location with many eateries and convenient shops nearby. Short walk of 5 mins to mongkok, love it.
Anmeldt 01 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Noelle fra Singapore
Familie med små børn
Boede 4 nætter i november 2015
Family outing
Location , hotel design and free hand phone usage
They should improve on their breakfast selection
Anmeldt 01 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: