2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5250 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5250 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Richard fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 4 nætter i januar 2014
good location, friendly staff
location, location, location
very good, staff very helpfull with directions.
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yishi fra Singapore
Par
Economy
Boede 4 nætter i juni 2015
Good
Location, service and direct bus to airport
The staff was friendly and willing to provide assistant to the place that we wanted to visit.
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SEE fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2015
An average in service only
Location good, communication and restaurants.
Overall it's an average in service to my part during the stayed compared in previous. Staff attitude in responding via request not in real friendly mood. That's all.
Anmeldt 24 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

marlene fra USA
Familie med små børn
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge)
Boede 8 nætter i september 2015
Disappointed
Location
Room was small, dark and had NO window. Not like shown on web-site. I reserved this for friends and was not happy about it. I know this hotel and have always stayed in the new section, but these rooms were in the old section. Really need a make over.
Anmeldt 24 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessica fra Singapore
Familie med små børn
Økonomi plus
Boede 4 nætter i oktober 2015
It's a clean hotel with good sized rooms.
Location, cleanliness and room size.
I only stay in city view when I visit Hong King usually twice a year for holidays. The location is great and room well sized compared to most hotels in HK.
Anmeldt 22 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

christine fra Singapore
Familie med små børn
Boede 3 nætter i oktober 2015
During the checkout, the recept was impolite
The space, cleanliness and location
It can be better
Anmeldt 20 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HUP fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i juni 2015
Good Hotel at Reasonable Price.
Location, comfort and cleanliness.
It was a good stay within budget. Something special about this hotel is a handphone provided for free during the stay.
Anmeldt 19 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cheng fra Singapore
Par
Økonomi plus
Boede 4 nætter i oktober 2015
Convenient, great staffs!
Strategic, friendly, green
Our stay was pleasant as the location is the hotel is near Yau Ma Tei MTR. There is also shuttle bus from Kowloon airport express train. All the shopping streets are just around the corner and we enjoyed the food around.
Anmeldt 19 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jenny fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2015
Excellent
Location, clean, friendly staff
Comfortable
Anmeldt 18 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pang fra Singapore
Rejsende alene
Boede 2 nætter i januar 2015
Satisfied
Good location
Room was tiny,toilet not for big size ppl. Walking distance to major shopping area.
Anmeldt 17 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: