2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5236 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Weng fra Macao
Forretningsrejsende
Økonomi plus
Boede 1 nat i august 2015
good
good
Good
Anmeldt 19 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yew fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2015
Good location
Location, room comfort and cleanliness
Anmeldt 19 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GOH fra Singapore
Par
Economy
Boede 1 nat i august 2015
Clean and conviencent
Sauna,shopping just around the conner
Comfort
Anmeldt 18 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sakont fra Thailand
Par
Economy
Boede 4 nætter i august 2015
Good Location, Best Value
Room, Location, Comfort
I stay 4 nights, much better than i expected good location good room
Anmeldt 17 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Swee fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i august 2015
my review
location.
ok.
Anmeldt 16 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Par
Economy
Boede 4 nætter i august 2015
4 day stopover
We arrived early and hotel was fully booked but staff managed to get us room within 3 hours and also upgrade
Very good great hotel for the price sand in fantastic location
Anmeldt 15 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HONG fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i august 2015
First Time stay
Location, Convenient , Comfortable
Enjoyable
Anmeldt 15 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIMONE fra Singapore
Familie med små børn
Economy
Boede 4 nætter i august 2015
5d4n
Friendly staff
Staff was friendly and helpful. Would recommend my friends to stay. Near mtr and city bus to and fro the airport.
Anmeldt 15 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khwansunee fra Thailand
Familie med store børn
Economy
Boede 3 nætter i august 2015
Good
Staffs. Room. Location
Recommend from friends
Anmeldt 14 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eunice fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 3 nætter i august 2015
Great stay! Awesome location!
1) great location! 1 minute walk to the MTR exit. 2) the hotel is clean and even the smallest room is actually spacious enough. 3) it offers a free food with mobile data. No need to purchase SIM card!
Awesome!
Anmeldt 14 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: