2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Serene fra Singapore
Par
Economy
Boede 3 nætter i juni 2015
Nice hotel with quality service
Near to MTR, good quality service and clean
The hotel is clean and convenience, near to MTR. There is shuttle bus straight to airport town check-in. The service standard is good (Thumbs up). My husband and myself like the hotel. It is clean, comfortable and nice. We will stay there again the next time.
Anmeldt 29 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HOCK fra Singapore
Familie med små børn
Boede 6 nætter i juli 2015
Nice rooms
Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Anmeldt 29 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aliah fra Singapore
Gruppe
Økonomi plus
Boede 2 nætter i juli 2015
Great hotel location
Great location, near MTR station and affordable
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Anmeldt 28 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Koh fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 3 nætter i april 2015
great value, great location, great staff
great value, great location, great staff
great value, great location, great staff
Anmeldt 28 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sirikamon fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 5 nætter i november 2014
Location
Location, Location, Location
Location, Location, Location
Anmeldt 27 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lim fra Singapore
Forretningsrejsende
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge)
Boede 4 nætter i december 2014
HAPPY STAY
STAFF, ROOM AND LOCATION
HOTEL STAFF FRIENDLY AND ROOM ARE COMFORTABLE. GOOD LOCATION AND NEARBY A LOT OF NICE FOOD.
Anmeldt 25 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kong fra Hongkong
Rejsende alene
Economy
Boede 1 nat i maj 2015
Great location with friendly staff
Clean, close to MTR station, friendly staff
The Cityview Hotel is right across Yau Ma Tei MTR Station at Exit A2. Its central location makes many places accessible such as Temple street night market, Mongkok shopping areas. There is a mobile phone provided to tourists with useful functions such as local calls and travel info app for free.
Anmeldt 23 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Par
Economy
Boede 2 nætter i juli 2015
The room was incredibly small
Location only
Not pleasant. The room Given to us was not cleaned. I had an allergic rhinitis attack.
Anmeldt 23 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cindy fra Singapore
Forretningsrejsende
Economy
Boede 1 nat i juli 2015
Overall great
Location
Staffs are kind to provide complimentary upgrading with high floor as requested. One of the best location so far I have stayed in Hong Kong
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vinh fra Vietnam
Forretningsrejsende
Economy
Boede 2 nætter i juli 2015
Good location
Good location. Excellent lunch buffet.
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: