2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5227 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

SIO fra Macao
Par
Economy
Boede 3 nætter i maj 2015
free upgraded
good location, friendly staff
surprised to be arranged free upgrade to deluxe room
Anmeldt 12 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIO fra Macao
Familie med små børn
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2015
room and bed are too small
good location, friendly staff, clean & tidy
Anmeldt 12 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

man fra Hongkong
Forretningsrejsende
Economy
Boede 2 nætter i maj 2015
near mongkok
many shopping around
Anmeldt 12 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wenqi fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2015
Convenient location
Near to eateries and shopping at Langham
Anmeldt 11 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wenqi fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2015
Good location
Near to Langham, Temple street and Ladies market. Rooms are quite big but hotel is rather crowded. Took quite awhile to check in.
Anmeldt 11 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chong fra Singapore
Familie med små børn
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge)
Boede 7 nætter i april 2015
Good location
Near mtr, food places nearby, walking distance to mongkok
The room was a bit warm and the technician helped to fixed that. The next day the hot water was down and the technician came to fixed it.
Anmeldt 11 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WAI fra Singapore
Par
Økonomi plus
Boede 5 nætter i maj 2015
CityView
location, attentiveness of staff and value for money
Loved the location of hotel.
Anmeldt 09 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sudarat fra Thailand
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2015
Very cozy and easy to go by MTR
Good location East dine around good service
Anmeldt 09 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SNG fra Singapore
Par
Economy
Boede 2 nætter i april 2015
Nice mid-size Hotel
Well located near Yau Ma Tei MTR station, it is well managed and very clean.
Had a very pleasant 2-night stay , will stay there again next time. Located near Temple Street night market and Ladies Market. Plenty of food outlets nearby at Portland and Temple streets.
Anmeldt 07 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Familie med små børn
Economy
Boede 4 nætter i maj 2015
The CR was stock in the drain
Clean, accessible
Good & clean
Anmeldt 07 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: