2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Olivia fra Singapore
Familie med store børn
Boede 6 nætter i december 2014
Good without the hiccup
Good location with 3-min walk to Yau Ma Tei MTR station and many eateries in the vicinity. Glad that the sudden hiccup with the toilet occurred only on the last night before check-out.
Anmeldt 04 marts 2015

Eric fra USA
Par
Boede 3 nætter i februar 2015
Pleasure stay at CityView
Location, price and courtesy
Proportion to what you paid, very professional staffing
Anmeldt 04 marts 2015

chandrashekhar fra Indien
Par
Boede 6 nætter i februar 2015
rooms are very small-not a value for money.
location
Anmeldt 04 marts 2015

Karen fra Singapore
Par
Boede 4 nætter i januar 2015
Accessible hotel. value for money
location
Anmeldt 04 marts 2015

Ang fra Singapore
Rejsende alene
Boede 3 nætter i februar 2015
Good
Clean,accessible, good service
It was a good stay at this hotel in yau ma tei subway exit Waterloo is just next to the hotel. Hotel is clean, hk hotels are usually small but we did have a corner room which was slightly bigger. It's value for money, temple street is just a stone throw away where good food are!
Anmeldt 03 marts 2015

NICHOLAS fra Singapore
Par
Boede 4 nætter i august 2014
decent stay
location, service, cleanliness
staffs are quite unfriendly but good enough. location is awesome. 5min walk to MTR
Anmeldt 02 marts 2015

tan fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i februar 2015
will back again
clean,comfort,good location
Will come back again.
Anmeldt 01 marts 2015

Mu fra Malaysia
Gruppe
Boede 6 nætter i januar 2015
Awesome stay
Great location, comfortable and friendly staff
Awesome
Anmeldt 25 februar 2015

Mu fra Malaysia
Gruppe
Boede 6 nætter i januar 2015
Good hotel
Nice location, comfortable, friendly staff
Awesome.
Anmeldt 25 februar 2015

Chai fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i november 2013
Good location!
Location
As location was close to the MTR so we could take the train to all the major shopping areas. The rooms were small too.
Anmeldt 22 februar 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: