2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5242 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5242 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

ZANN fra Singapore
Par
Premier
Boede 2 nætter i september 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Anmeldt 24 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aung fra Singapore
Par
Economy
Boede 1 nat i september 2016
good location, clear but under renovation outside
good location, clear but under renovation outside
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Premier Double Double
Boede 3 nætter i marts 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Irene fra Singapore
Par
Premier
Boede 2 nætter i september 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wei fra Malaysia
Familie med store børn
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge)
Boede 4 nætter i september 2016
Good Location
Good Location
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chuthit fra Thailand
Rejsende alene
Economy
Boede 3 nætter i september 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Poh fra Singapore
Familie med store børn
Økonomi plus
Boede 4 nætter i september 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ben fra Singapore
Rejsende alene
Economy
Boede 2 nætter i september 2016
Recent Stop Over Trip in Hong Kong
The hotel is currently undergoing renovation. Sections of the hotel were block off. This could be better managed with more consideration on minimising inconveniences. Perhaps with appropriate access passage; instead of making the guest take a loop to access the hotel. Hotel staff displayed more of a careless attitude. Room cleanliness was also compromised!
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JASMIN fra Singapore
Gruppe
Economy
Boede 2 nætter i september 2016
toiletries were not replenish
bath gel and shampoo comes from the same dispenser. amount was not replenish prior to our check in and we had hard time dispensing
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MELISSA fra Malaysia
Par
Economy
Boede 4 nætter i september 2016
GREAT LOCATION
location are good, very near to mrt station.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: