Rigtig godt 7,6
baseret på 2504 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2504 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Max fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i november 2015
Good
Good
Anmeldt 04 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

amy fra Canada
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
nil
Nil
Anmeldt 03 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cissy fra USA
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Aka YWCA to taxi driver.
Very nice and clean. Can eat at cafeteria at the YWCA sharing the Bldg, Take kids to garden and small zoo across the street. Use bridge to walk
Anmeldt 03 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Howard fra Holland
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
regular stay
stay in my regular place every week, its clean, great staff, facilities limited, as room service , restaurants, but great supermarket next door, its an excellent value for money
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Howard fra Holland
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
short stay in my regular place
Stay in my regular hotel every week, convenient , nice staff great service, its clean, good value for money
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Familie med små børn
Superior-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Great hotel
This is a great hotel for family it is central and with in walking distance to many of the great locations in Hong kong. The garden View Staff are very friendly and nothing is a problem all you have to do is ask and they will do their best to accommodate your requests I highly recumbent this hotel to any one for short or longer stays.
Anmeldt 23 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Oliver fra Tyskland
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 3 nætter i maj 2016
Weekend trip to HK
...perfect location for nightlife...
Anmeldt 21 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nour fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Location is not nearby to MTR and Food outlet
Only near to the PEAK , otherwise not a good choice to stay
Anmeldt 15 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Howard fra Holland
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
nice place with excellent staff
weekly visit this hotel and the staff is excellent. hotel is located in good area, can walk the old peak road from the location and make a nice climb in the morning stay for years in this hotel and feel at home
Anmeldt 14 august 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Nathan fra USA
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
mediocrity with no shower
hotel was all right. inconvenient for metro. convenient for very little. nice views. comfortable bed. able to turn the shower on once then never again. very small and silly switch that was prone to jamming. was never fixed. a bath is never as refreshing as a shower.
Anmeldt 13 august 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: