Fantastisk 8,3
baseret på 4470 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 4470 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Chan fra Hongkong
Par
Superior - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i august 2013
City Center
Shopping , City, Bar
Anmeldt 25 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Oei fra Indonesien
Par
Superior-dobbeltværelse eller 2 Enkeltseng med morgenmad
Boede 2 nætter i september 2013
Unique Interior
It has great design esp the lobby's furniture, great location and fast check in and out service.
It was great except for the fact that the room might be smaller than i thought.But overall it was okay, at least the bathroom are quite spacious compared to other hotels in the city area.
Anmeldt 25 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Angeline fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse eller 2 Enkeltseng med morgenmad
Boede 5 nætter i september 2013
Pleasant. But room size small.
Boutique. Location. That's it.
Pleasant. Just found that some of the staff are not forthcoming enough. Some speak to you without looking into your eyes or looking at you. TV control and TV not user-friendly. Safe in room not working.
Anmeldt 23 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

albert fra Indonesien
Par
Superior - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i september 2013
Amazing Hotel
Nice Desaigned, Hospitality, Clean
Really Satisfied...next time go to HK I will stay in the same hotel....
Anmeldt 23 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cher fra Hongkong
Par
Superior-dobbeltværelse eller 2 Enkeltseng med morgenmad
Boede 1 nat i september 2013
near shopping mall and restaurant
clean and stylish
Anmeldt 23 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rongbiao fra Singapore
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse eller 2 Enkeltseng med morgenmad
Boede 2 nætter i september 2013
Nice location , clean room, fast check in or out
Central location near shopping near mtr
The stay was great will recommend for anyone to stay it near mtr and shopping just right beside within walk distance to lots of famous shopping central a lot of money changer around u wouldn't have to worry if your hkd run outs 45mins taxi ride to airport vist around 250hkd I will stay this hotel for sure whenever I visit hk. And most importantly it value for $ for this type of price and h get a decent room which provide make up bed service in the evening same as many large 5-6 starts organization .
Anmeldt 22 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cheung fra Hongkong
Gruppe
Theme-suite med morgenmåltid
Boede 1 nat i februar 2013
good bridal shower venue
nice design, big room
The bridemaids and I had a nice and funful bridal shower here.
Anmeldt 20 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chitphan fra Thailand
Par
Superior-dobbeltværelse eller 2 Enkeltseng med morgenmad
Boede 3 nætter i september 2013
Little boutique hotel on Kimberley Rd.
Great Breakfast, Good location, free Wifi.
Tiny room and a bit costly(due to last minute booking) Great breakfast and free wifi. Not too far from MTR station.
Anmeldt 20 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sophia fra Kina
Rejsende alene
Premier-dobbeltværelse med morgenmad
Boede 1 nat i juli 2013
Excellent quality and reasonable price
The bed is very comfortable and the room is nice. Although its pretty small. But in Hk. That price it's very cheep for a hotel like that
Anmeldt 19 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SHERRY fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i september 2013
Pleasant & Comfortable
Luxurious, Comfortable, Elegant
Very pleasant and comfortable. Luxurious and elegant!
Anmeldt 19 september 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: