2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 7198 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 7198 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Jane fra Filippinerne
Familie med store børn
Premier
Boede 4 nætter i september 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mogens fra Danmark
Forretningsrejsende
Premier Plus-værelse i hotelfløjen
Boede 3 nætter i august 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

FEE fra Australien
Par
Premier
Boede 3 nætter i august 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

park fra Sydkorea
Par
Premier
Boede 2 nætter i august 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Anmeldt 03 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kathy fra New Zealand
Gruppe
Premier
Boede 1 nat i august 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Anmeldt 25 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ester fra USA
Par
Premier
Boede 4 nætter i juli 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Anmeldt 23 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jill fra Filippinerne
Gruppe
Premier Plus-værelse i hotelfløjen
Boede 1 nat i august 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Anmeldt 22 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jun fra Filippinerne
Par
Premier
Boede 1 nat i december 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Anmeldt 20 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Elaine fra Filippinerne
Par
Boede 2 nætter i september 2011
Perfect location
Perfect location for those who loves shopping! Walking distance to one of the biggest shopping malls. Room was clean and comfortable.
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tseden fra Mongoliet
Par
Premier
Boede 5 nætter i januar 2016
Perfect
Very nice
Anmeldt 17 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: