2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 7203 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 7204 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Peter fra USA
Par
Premier
Boede 1 nat i august 2016
Best location with friendly service.
Can't beat the location of this hotel, with bus station and ferry terminals in the same building and the MTR close by. Easy access to all locations in HKG and China. Lots of restaurants and shopping within the block. Service is excellent, the staff is always friendly and ready to help.
Anmeldt 08 september 2016

Gloria fra USA
Par
Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
Closet
Too small , not comfortable when you stay longer.
Anmeldt 08 september 2016

Jane fra Filippinerne
Familie med store børn
Premier
Boede 4 nætter i september 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Anmeldt 07 september 2016

Mogens fra Danmark
Forretningsrejsende
Premier Plus-værelse i hotelfløjen
Boede 3 nætter i august 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Anmeldt 05 september 2016

FEE fra Australien
Par
Premier
Boede 3 nætter i august 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Anmeldt 05 september 2016

park fra Sydkorea
Par
Premier
Boede 2 nætter i august 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Anmeldt 03 september 2016

Kathy fra New Zealand
Gruppe
Premier
Boede 1 nat i august 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Anmeldt 25 august 2016

Ester fra USA
Par
Premier
Boede 4 nætter i juli 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Anmeldt 23 august 2016

Jill fra Filippinerne
Gruppe
Premier Plus-værelse i hotelfløjen
Boede 1 nat i august 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Anmeldt 22 august 2016

Jun fra Filippinerne
Par
Premier
Boede 1 nat i december 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Anmeldt 20 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: