2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 7203 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 7203 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Gloria fra USA
Par
Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
Closet
Too small , not comfortable when you stay longer.
Anmeldt 08 september 2016

Jane fra Filippinerne
Familie med store børn
Premier
Boede 4 nætter i september 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Anmeldt 07 september 2016

Mogens fra Danmark
Forretningsrejsende
Premier Plus-værelse i hotelfløjen
Boede 3 nætter i august 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Anmeldt 05 september 2016

FEE fra Australien
Par
Premier
Boede 3 nætter i august 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Anmeldt 05 september 2016

park fra Sydkorea
Par
Premier
Boede 2 nætter i august 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Anmeldt 03 september 2016

Kathy fra New Zealand
Gruppe
Premier
Boede 1 nat i august 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Anmeldt 25 august 2016

Ester fra USA
Par
Premier
Boede 4 nætter i juli 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Anmeldt 23 august 2016

Jill fra Filippinerne
Gruppe
Premier Plus-værelse i hotelfløjen
Boede 1 nat i august 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Anmeldt 22 august 2016

Jun fra Filippinerne
Par
Premier
Boede 1 nat i december 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Anmeldt 20 august 2016

Elaine fra Filippinerne
Par
Boede 2 nætter i september 2011
Perfect location
Perfect location for those who loves shopping! Walking distance to one of the biggest shopping malls. Room was clean and comfortable.
Anmeldt 18 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: