Godt 7,1
baseret på 994 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 994 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 6,2
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Rosela fra Filippinerne
Gruppe
Executive
Boede 2 nætter i august 2016
Love our stay
Had a nice stay at this hotel. Location is super good. Near restaurants, stores, market and North Point MTR Station. Our stay was really good and relaxing, no problem experienced during our stay. Room is clean, cozy and relaxing. Breakfast is also good . Will definitely recommend this hotel to my relatives and friends. Will stay again in this hotel on our next trip to Hong Kong.
Anmeldt 10 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jean fra Filippinerne
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2016
Value for money
Location of this hotel ....near subway Welcome supermart Metropole Restaurnts
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jiaqi fra Kina
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i januar 2016
it is fine
room is small, but price is ok
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ming fra Hongkong
Familie med store børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2016
Summer in hk
Air conditioning is a bit weak especially with hot summer weather in hk
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

RICCARDO fra Italien
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Clean and close to shopping
From outside, the hotel is very tall building with more than 30 floors. Inside it is confortable, it has a nice gym, with nice restaurant area, with kind of good service on the table. The elevator is very small. The room is big enough, with TV channels. The heater was not working properly and very difficult to set up. The blanket were a little dirty. The view from the windows was fine, even if you could see only building from it and the busy road underneath. The toilette was big enough with hot water and hairdryer to dry your hair. The hotel is close to the MRT ( only 5 menit by walk).
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mei fra Hongkong
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2015
Good Location
Good Location
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kwong fra Hongkong
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Good price
Good location
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

King fra New Zealand
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Disappointed
Quite disappointed. Old hotel and bad service
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benjamin fra USA
Rejsende alene
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Great value for money, very friendly and helpful staff
If you're looking to stay in the North Point, Fortress hill area, this hotel is very conveniently located to bus, MTR and "ding ding" stops. The value of the room is very good for the money and the staff is very friendly and helpful. I've stayed here a few times and recommend it.
Anmeldt 11 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hung fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juni 2016
Visiting relatives
Its very accessible to mrt
Anmeldt 02 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: