Rigtig godt 7,9
baseret på 668 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 668 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Tat fra Hongkong
Par
Junior-suite
Boede 1 nat i juli 2016
nice apartment with wonderful view
the interior is fine, while the bathroom looks a bit old though. If the Queen-sized bed is replaced with a king-sized one would be much better.
Anmeldt 03 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chris fra Australien
Par
Standard Studio
Boede 4 nætter i juli 2016
Helpful staff & big room
Stayed 5 nights - initially thought it was too far from the action but good to get back to a quite place after a day of being out in very crowded parts of HK. Taxi only $25 HKD to Central. We got a room upgrade to a suite which was quite large by HK standards. Only downside no breakfast here but we ate both the semi buffet lunch as well as dinner here and both food and value very good.
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SZE fra Hongkong
Familie med små børn
Standard Studio
Boede 1 nat i juli 2016
Good Service , Big Room
Value for money
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yiu fra Hongkong
Par
Standard Studio
Boede 1 nat i juli 2016
Excellent service
Very good and warm service. Besides, very nice location and wonderful restaurant.
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KIT fra Hongkong
Par
Standard Studio
Boede 1 nat i juli 2016
nice
clean
Anmeldt 20 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Hongkong
Gruppe
Standard Studio
Boede 1 nat i juli 2016
Nice
Tidy and homey Would be good if there were detergent, towels and other kitchen stuff
Anmeldt 14 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ray fra Hongkong
Forretningsrejsende
Junior-suite
Boede 1 nat i december 2015
Comfortable Room
Good location, away from the busy area yet still accessible easily, big room, great value for money.
Anmeldt 04 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

teck fra Malaysia
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 5 nætter i februar 2016
good location, nice view, value for money
good location, nice view, relaxing. not suitable for those like shopping, bustle city
Anmeldt 30 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joseph fra Australien
Par
Junior-suite
Boede 2 nætter i maj 2016
Good location value for money
it is very central and the rooms are good there is a supermarket close by and it is near hong kong central a short taxi ride
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joseph fra Australien
Par
Junior-suite
Boede 1 nat i maj 2016
Great location near supermarkets and shops a short taxi ride to city and ferry terminal
There is a well-stocked supermarket a short walk from the hotel so you can do some food preparation and cooking in the room
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: