Godt 7,3
baseret på 2308 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 2308 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,2
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Personalet 7,3
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Tam fra Singapore
Familie med store børn
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 6 nætter i august 2016
Convenient Location
The hotel is within walking distance to the MTR, restaurants and shopping malls (SOGO), Times Square etc. Definitely value for money and would not hesitate to stay there again!
Anmeldt 09 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benjamin fra Belgien
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i august 2016
Good hostel for that price in a great location
Good hostel for that price in a great location
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zhihang fra Hongkong
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
good
good for the value if you get deal
Anmeldt 07 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marc fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Short stay - value for money in wan chai
You get what you pay for; essentially its a good location hotel and value for money
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Baptiste fra Kina
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 5 nætter i juli 2016
Pleasant
Nice stay for a short period. Great location (not on a main road well no street noise). Managers are easy to reach. Recommended
Anmeldt 28 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Klaus fra Tyskland
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 5 nætter i juli 2016
Average
I stayed in 3 different hotels when I was in Hongkong (JJ, Harbourview and wifi Boutique). Wifi Boutique was comfortable and had a good value. Checkin was fast and I got a adapter for my charging cable. Room was for that price big enough and clean. Nothing more and nothing special. The location is near the Wan Chai station. Overall was the stay in wifi Boutique average and I don't think that i will come back to this hotel. The JJ has for me the better value and the better location. Why you should choose wifi Boutique? If you travel alone or as a couple and don't spend much time in the room and explore the city then is this the right room for you. As mentioned, nothing special and ok for the price
Anmeldt 24 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lay fra Singapore
Rejsende alene
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 5 nætter i juli 2016
quality of housekeeping surprisingly good for a small budget hotel
location is next to all the furniture renovation shops - not the most idea, but a short walk to CWB and WC MTR stations and other food. quiet and the standard room as not as big as the pic, thou the full floor to ceiling window provides much light so it doesn't feel depressing even if its a small room towels are thick and fresh
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

seth fra Filippinerne
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 3 nætter i juli 2016
Quick getaway
Location is ok, around 500 meters away from causeway bay mtr. Around 600 meters away from wan chai mtr. Overall the room is clean.. aircon is ice cold. But the beds are a bit stiff and pillows are limited.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mindy fra Singapore
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 5 nætter i juli 2016
Mil
Nil
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chad fra USA
Rejsende alene
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Great
Couldn't be happier. Great place.
Anmeldt 07 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: