Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1411 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

Warren fra Australien
Rejsende alene
Enkeltseng på blandet sovesal med 9 senge
Boede 7 nætter i juli 2016
great location for the price
central location on Hong Kong Island, handy to the MTR. facilities are cleaned daily. Good place to meet fellow travellers.
Anmeldt 17 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alexander fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Enkeltseng på blandet sovesal med 21 senge
Boede 1 nat i juli 2016
Good
Good
Anmeldt 12 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHUNG fra Taiwan
Rejsende alene
1 seng i 21-sengs sovesal (blandet)
Boede 1 nat i juni 2016
Far below expectation!
I got a great experience on this hostel several yrs ago. Sorry to say that the service and attitude of the staff today makes me decided not to visit YesInn again, even the location is good. I just tried to ask for a simple question such as how to take the bus to Shengzhen, the female staff shows her reluctant and poke face to say "I don't know!". You can check there are other guest houses and nice-price hotels in the same area which deserve to stay in HK instead.
Anmeldt 05 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teng fra Kina
Rejsende alene
1 enkeltseng i 9-sengs sovesal (blandet)
Boede 1 nat i juni 2016
Awesome hostel
Everything is perfect
Anmeldt 28 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

FENGYING fra Kina
Rejsende alene
1 enkeltseng i 9-sengs sovesal (kvinder)
Boede 1 nat i juni 2016
good
a good hotel,many foreign people from different places to communicate
Anmeldt 23 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Guilherme fra Brasilien
Rejsende alene
1 seng i 21-sengs sovesal (blandet)
Boede 2 nætter i maj 2016
Nice location
The rooms are clean and beds are comfy. Location is the best, close to metro and nice places.
Anmeldt 07 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yuhuan fra Kina
Rejsende alene
1 seng i 21-sengs sovesal (blandet)
Boede 2 nætter i maj 2016
good
very nice
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kah fra Singapore
Gruppe
Tredobbelt værelse med privat badeværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Leaking aircon
Air con was leaking the whole time we were there. All they did was put a towel on the floor. Very disappointing.
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steffen fra Thailand
Rejsende alene
1 seng i 21-sengs sovesal (blandet)
Boede 3 nætter i maj 2016
Very nice hostel
Very cool hostel - good mix of older and younger guests. Beds are nice, but if you're taller than 1,90 you might not be able to stretch out. Rooms are very clean!! Service is coming through everyday. Staff is friendly and always try to help. There's a little kitchen, a lobby, a rooftop garden and laundry. Location is really connected to subway, team, bus. Only downside - wifi in the rooms breaks down every second day so far. But there's always access in the lobby.
Anmeldt 28 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chee fra Malaysia
Rejsende alene
1 seng i 21-sengs sovesal (blandet)
Boede 4 nætter i maj 2016
Overall experience with yesinn was good.
Recommended.
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: