2015
Fantastisk 8,2
baseret på 1194 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1194 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

B.V fra Indien
Forretningsrejsende
Superior med morgenmad
Boede 1 nat i oktober 2015
SUPERB
SUPERB, Fantastic., Excellent
SUPERB, Fantastic., Excellent
Anmeldt 17 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wahidah fra Singapore
Familie med store børn
Superior med morgenmad
Boede 4 nætter i september 2015
Warm and Welcoming
Clean and Comfortable Rooms. Fantastic services from all staff from front desk to dining to housekeeping. Good location.
Very happy and will make a comeback. The only hiccup is when there is no doorbell and housekeeping staff made their way in even when we were all in the room. Thoug the staff was harmless and innocent, the HOtel need to provide them with training on such things on being ethical. Perhaps a door bell should help and the latch should be working properly if there are guest in the room. Special mention to Anuradha, the receptionist, who went all out to make our stay a very pleasant one. Her service is always with a sweet smile, enthusiastic and very warm and friendly.
Anmeldt 14 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karuppiah fra Singapore
Rejsende alene
Superior med morgenmad
Boede 3 nætter i oktober 2015
A pleasant experience
Ambience, excellent staff service and personal attention
Anmeldt 14 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LAWRENCE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior med morgenmad
Boede 4 nætter i oktober 2015
We had a very enjoyable stay.
Always had hot water and good pressure. Air-con was was constant.
Very good.
Anmeldt 13 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pear fra Indien
Forretningsrejsende
Superior med morgenmad
Boede 3 nætter i oktober 2015
Highly recommendable
Wonderful staffs, excellent service and location
We have been coming back to Metropolitan for the past 3yrs because of their hospitality and value for money.
Anmeldt 07 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christina fra Singapore
Familie med store børn
Superior med morgenmad
Boede 2 nætter i september 2015
Wonderful Service
Location & Service
Pleasant stay
Anmeldt 01 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jinsook fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior med morgenmad
Boede 3 nætter i september 2015
Great place to stay
Clean room, kind staffs, various services
I enjoyed my stay. First of all, the clean room and bathroom was my favorite part. Staffs were kind and helpful.
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohamed fra Frankrig
Rejsende alene
Superior med morgenmad
Boede 1 nat i september 2015
OK not bad
Transfer airport late check out and cleen
The room is small for 3 personne
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kamini fra Singapore
Gruppe
Superior med morgenmad
Boede 4 nætter i september 2015
Great stay
excellent customer service, clean rooms and good breakfast
It was excellent 4 nights stay and this is my 2nd time with Accord in Chennai. No regrets. Staffs are always happy to help and housekeeper Jayanthi did a great job in keeping our rooms clean and tidy. Good breakfast and overall I recommend this hotel to anyone who wants a hotel close to T Nagar area.
Anmeldt 29 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christina fra Singapore
Familie med store børn
Budget
Boede 1 nat i september 2015
Im repeating customer
Location n service
As usual excellent
Anmeldt 29 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: