Tilbage til hotelinfo

2015
Fantastisk 8,2
baseret på 1178 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1178 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,9

Thiagarajah R. fra Malaysia
Par
Boede 6 nætter i juni 2014
good for shopping
shopping restaurant centre of the town
good
Anmeldt 01 juli 2014

Vijesh G. fra Indien
Par
Boede en nat i maj 2014
Amazing
Comfortable, Clean & food
It was great! The rooms were just wonderful. Really loved the stay.
Anmeldt 01 juli 2014

Susannah S. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juni 2014
Clean rooms, fast room service, efficient staff
Central, clean, safe
Anmeldt 29 juni 2014

Susannah S. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juni 2014
Comfortable, clean, friendly staff
Friendly staff, clean rooms, efficient service
Anmeldt 29 juni 2014

William W. fra USA
Rejsende alene
Boede 3 nætter i juni 2014
It was awesome! Chennai is a great city.
Staff were friendly and rooms are well presented. Central location makes it easy to get around
It was very relaxing and pleasurable. Staff were nice and attentive.
Anmeldt 29 juni 2014

David T. fra Storbritannien
Par
Boede 8 nætter i januar 2014
Mainly a conference / local hotel
proximity to family
whilst staff members were pleasant and the rooms were comfortable they were somewhat dated and for us unfortunately the breakfast and food available was sub standard. As a result we actually moved to the Grand hyatt hotel which was far more suitable for international guests.
Anmeldt 28 juni 2014

Sten L. fra Sverige
Forretningsrejsende
Boede 7 nætter i juni 2014
Excellent service with a smile
Comfortable bed Excellent staff Good facities
My stay was trouble free, the service was excellent, the food was of very good standard and the room was very comfortable
Anmeldt 24 juni 2014

Surendren N. fra Malaysia
Par
Boede 8 nætter i juni 2014
Great Location
Location for shopping
Best location for shopping especially to TNagar.
Anmeldt 23 juni 2014

Devaraja V. fra Singapore
Par
Boede 5 nætter i december 2013
Great.....Wonderful Service.....
Clean,Fresh & Friendly
My stay was wonderful and for sure I will come back again
Anmeldt 23 juni 2014

Vendasalam C. fra Singapore
Familie med små børn
Boede 3 nætter i juni 2014
Accord hotel is classy and professional.
Great service, classy look and good service and food
The staff were great. Rooms were clean and a good size with a sofa, comfortable bed and a desk. The pool was ice cold even though it was a very hot day. Highly recommended.
Anmeldt 22 juni 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: