Godt 7,5
baseret på 360 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 360 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,2
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Dan fra Storbritannien
Par
Standard
Boede 2 nætter i maj 2015
Nice place
daytime staff, location and breakfast
Excellent breakfast, very cheerful and kind staff, great value for money and 100m walk to the beach. They have bikes to borrow (a bit old).
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jeremie fra Frankrig
Par
Økonomi Class
Boede 1 nat i maj 2015
Friendly staff, nice location, very convenient
staff, confort, food
The staff is really awesome, friendly and helpful, they kept our stuff for 1 week without charging us anyhing, they manage, taxi and scooter rental with good price, the hotel is nice and the food as well ! Really good value for money
Anmeldt 23 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karl fra Sverige
Par
Økonomi Class
Boede 1 nat i marts 2015
just one night stay
clean, friendly, relaxing
we just stayed here for one night. When we came the hotel have misplaced our booking, so we got upgraded :) good and close to some restaurant and bars in the aria, good for just a transit hotel for the boats in Sanur.
Anmeldt 03 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Deirdre fra Canada
Par
Økonomi Class
Boede 2 nætter i marts 2015
Older motel close to the beach
Location, cleanliness, breakfast selection.
Anmeldt 26 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

laurie fra Australien
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i marts 2015
good value for sanur
location staff and fast consistent wifi
On the whole good.well positioned.staff were helpful and friendly and the breakfast was very good for this standard of hotel.
Anmeldt 25 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

laurie fra Australien
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i februar 2015
Good location near beach
Location staff breakfast
I thought it was good value well located to the beach and all amenities.the staff were helpful and welcoming and the breakfast variety was also good.
Anmeldt 01 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

laurie fra Australien
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i februar 2015
Well located
Location,value,facilities
I thought it was good value for money and located close to the beach and all amenities.rooms were spacious and clean and the balconies were pleasant to sit out on and watch the sun rise.good value for money
Anmeldt 01 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Adiyoso fra Indonesien
Forretningsrejsende
Økonomi Class
Boede 1 nat i januar 2015
Strategic Location, nice breakfast and clean
Cheap for nice location
Tight sleep
Anmeldt 01 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nataliya fra Ukraine
Gruppe
Økonomi Class
Boede 12 nætter i januar 2015
Very nise
I like to stay in hotell
Nise
Anmeldt 31 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Takashi fra Japan
Par
Økonomi Class
Boede 2 nætter i november 2014
nice area
big Bathroom, fridge, bright rooms
The beach is just down the road, loads of restaurants on the other side of the hotel. very useful fridge in the room!
Anmeldt 26 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: