Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 942 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 5,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

zaiton fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i november 2013
quick stay for late arrival
clean, friendly staff
Tiny room. suitable for quick stay. Fast check in & out
Anmeldt 18 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SUMARNI fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i november 2013
Budget Hotel
Nice staff
Anmeldt 18 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lidya fra Indonesien
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i november 2013
good location
location,clean,value
Anmeldt 12 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jun fra Kina
Par
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2013
the best choice near the airport
near the airport,with a nice swimming pool,the signal of wifi is better than many hotels in Bali,The decoration and the environment is over its value!
Anmeldt 09 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Svetlana fra Estland
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i november 2013
only one night, close to airport
room is clean, good service, taxi to aitport - 15 min
My stay was very short&nice from 9p.m. to 4 a.m. Room and staff were OK. Taxi was with meter and cheap. Taxi was arrived intime. Staff was called me, when taxi is arrived. Comfortable room with tea&coffee facilities.
Anmeldt 08 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Felix fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i november 2013
Good Stay
comfort bed, clean, good service
Anmeldt 07 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jana fra Tjekkiet
Par
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2013
one night stay close to the airport
close to the airport
we have selected this hotel for our last night in Bali as our plane was departing really early the next day. The hotel is located on quite a busy road, however, we have asked for a room at the back and didn't have any issues with the noise from the road. The reception will happily book a taxi for the airport or any other location around. It's only about 5 minutes drive to the airport so super convenient.
Anmeldt 07 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHALENEE fra Thailand
Par
Deluxe
Boede 6 nætter i oktober 2013
Fine and very comfortable.
Near Airport,budget and quiet atmosphere.
Contact to Agoda by internet after decided to go Bali.Last few years I booked the hotel at Singapore and it is convenient.
Anmeldt 04 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nur fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 6 nætter i oktober 2013
Nice Hotel with cheap price
Clean, Facilities, Location
Good enough and comparable with the price that I should pay and the location is not far from nusa dua beach and kuta beach
Anmeldt 29 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hary fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2013
cheap hotel near airport
cheap, clean room, friendly staff
Anmeldt 24 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: