Tilbage til hotelinfo

Dejligt 6,9
baseret på 604 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 604 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 5,0
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Personalet 7,2
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,0
Sortér efter

Noor O. fra
Gruppe
Boede en nat i juni 2012
Very relaxed atmosphere with fellow travellers
swimming pool, laidback atmosphere, friendly staff
Nice friendly and laidback feel with and among international fellow-lodgers. most people sit outside by the pool to chill out and talk and swim. very relaxed and relaxing.
Anmeldt 28 april 2013

Phillip M. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i april 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
easy access to the airport and serves my needs well when im there. Its better to get motorbike to stay in the area and the pool is good
Anmeldt 25 april 2013

Phillip M. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i april 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
easy access to the airport and serves my needs well when im there. Its better to get motorbike to stay in the area and the pool is good
Anmeldt 25 april 2013

Phillip M. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i april 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
this hotel is cheap and close to the airport. It serves my needs
Anmeldt 25 april 2013

Lars N. fra Finland
Rejsende alene
Boede 2 nætter i april 2013
Comfortable stay in slightly worn room
Convenient location, clean, nice pool
Anmeldt 24 april 2013

yuanri W. fra Indonesien
Familie med små børn
Boede en nat i april 2013
Comfortable
Nice pool, close to the airport, central located
Anmeldt 24 april 2013

WU Y. fra Taiwan
Rejsende alene
Boede 2 nætter i april 2013
poor wifi connection~
Swimming pool, many chairs & tables on the balcony.
Dark long alley to beach and shopping mall with many motocycles. And poor wifi connection.
Anmeldt 23 april 2013

Carlos M. fra USA
Rejsende alene
Boede 6 nætter i juli 2012
Great Budget hotel
Location, quiet, nice pool
Hotel is clean and has the necessary amenities. This hotel will appeal to those who travel to Bali often and need a clean and affordable place close to the airport.
Anmeldt 19 april 2013

Kelly M. fra Canada
Par
Boede en nat i april 2013
Nice pool, pleasant stay
Pool, comfy bed, great shower
Good hotel for the price. They don't have maps and it can be confusing to find your way if the right staff is not on duty. Turn left out of the hotel and left again and it is only a five minute walk to the busy street in Kuta.
Anmeldt 18 april 2013

isnaendera Y. fra Indonesien
Gruppe
Boede en nat i marts 2013
Comfortable best value hotel
Clean, cheap neat and comfort
Anmeldt 14 april 2013


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: