Dejligt 6,9
baseret på 604 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 604 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 5,0
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Personalet 7,2
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,0
Sortér efter

Jenny-Helena fra Tyskland
Par
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2015
Clean and friendly
Location staff cleanliness
Anmeldt 07 januar 2015

Erika fra Estland
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i november 2014
Okay
quiet area, friendly staff, free drinking water
Staff was friendly, but basicly didnt know any answer to my questions about the town. No maps in hotel. No food, only free coffee, drinking water((you could refill your bottle all the time) and tea. Rooms were clean and the area was pretty quiet.
Anmeldt 20 november 2014

Stephanie fra Indonesien
Gruppe
Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
Good service, best in value
friendly staff, near to airport, cheap
Staffs are friendly and gave quick response by e-mail. Airport transfer only IDR 60k, using Avanza or Innova car (enough for 6 people). Rooms are quite neat and clean. Best in value!
Anmeldt 17 oktober 2014

Minh fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 6 nætter i september 2014
My review of Hotel Kuta
Staff always available, nice big pool, safe location to keep ur belongings
Very good value for money if u don't mind not having little liesures like a mini bar or hot iron
Anmeldt 24 september 2014

Michel fra Holland
Familie med små børn
Deluxe
Boede 4 nætter i august 2014
for a short brake
cheap
We let the some Fam. Members stay there for a Few days , the told us that it smelled a bit. The all hat breakfast lunch and dinner with us at Kartika Plaza , that was perfect.
Anmeldt 10 september 2014

Kang fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i september 2014
It was a clean budget staying experience.
Staffs are friendly. For a night stay where we were out most of the day, this stay is defintely value for $$. The only thing i think this hotel needs to improve is to provide a hair dryer (on demand)
Anmeldt 09 september 2014

pongpaka fra Thailand
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2014
cheap hotel and near airport
cheap , near airport , nice swimming pool
It's very cheap hotel and near airport around 10 mins
Anmeldt 06 september 2014

Lynsey fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i august 2014
Decent budget hotel
Location, pool, value for money
Anmeldt 01 september 2014

Sucipto fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i august 2014
Nice and Pleasant Stay
Price, Location and Clean
Anmeldt 17 august 2014

FAN fra Kina
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i august 2014
Love the swimming pool
Swimming pool, clean, not far from beach
Swimming pool, clean, not far from beach and the discovery mall, nice staff
Anmeldt 17 august 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: