Dejligt 6,9
baseret på 604 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 604 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 5,0
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,0
Sortér efter

mohamad fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe
Boede 3 nætter i marts 2014
I'm very satisfied with service and comodity
relax,cheap, easy to find Halal food and staff friendly
Anmeldt 08 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juraime fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe
Boede 3 nætter i februar 2014
Stayed only for about a hour only
Can say much.
Stayed for an hour but was informed by my cusion that the baby cant sleep since they entered the room.The pictures shown in AGODA is way beyond what i expected. Pictures and reality which i got no words to say. So We decided to change to another hotel named Ohana Hotel.
Anmeldt 04 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HAN fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Boede 6 nætter i februar 2014
upsad
nothing
Anmeldt 25 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SUSINA fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2014
It was Fantastic, will stay again in next visit.
Nice Staff, clean room & strategic located
Hotel Kuta A1 is a nice and comfort hotel, you could have a quiet sleep, relax, clean room and nice pool. Cheap but good quality.
Anmeldt 25 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Daniel fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2014
Good cheap hotel in
Cheap, friendly, air con
I usually stay here when in bali. Its Not luxurious but probably one of the best value in bali
Anmeldt 22 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hayden fra Australien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2014
unpleasant
nice pool
No taxi drivers knew where it was, and it was in a bad location. rooms were shabby. staff were poor at basic service. WIFI was almost non existent.
Anmeldt 12 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eago fra Kina
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i januar 2014
Good location and clean room
swimming pool, 24hr free coffee, Friendly staff
Always the 1st stop very time when traveling Bali. Swimming pool is good, mins walking to shopping area. room is clean and staff are friendly.
Anmeldt 10 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eago fra Kina
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2014
Nice swimming pool and friendly staff
Swimming pool, 24hr free coffee, Friendly staff
Always the 1st stop very time when traveling Bali. Swimming pool is good, mins walking to shopping area. room is clean and staff are friendly.
Anmeldt 10 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sucipto fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i februar 2014
Nice Stay
Price, Location and Clean
Anmeldt 10 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Firdaus fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2014
Moderate
Room spacious,clean,friendly staff
Everyting fine..room spacious,nice pool,spacious room,clean room,friendly staff..but the water flow inside toilet very disapointed and wifi signal to my room ( ground floor infront pool ) unstable..always disconected..
Anmeldt 21 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: