Dejligt 6,9
baseret på 604 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 604 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 5,0
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,0
Sortér efter

Rahul fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i august 2015
Two night stay
Proximity to the the airport, clean, friendly
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Anmeldt 23 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

nuttinee fra Thailand
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i august 2015
Asoka City home valued acoomodation
room rate , cleanliness, peaceful
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Anmeldt 19 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ponpisut fra Thailand
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2015
It's ok.
Staff, room size.
I stayed in a bungalow. Everything was ok, except the room is quite old. The bed and the pillows were smelly. The staff gave us some new pillow cases, but they didn't help.
Anmeldt 15 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

cheryl fra Singapore
Gruppe
Familie-suite
Boede 2 nætter i august 2015
Pleasant Stay
Staff, spacious room and cooking area
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Anmeldt 11 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 10 nætter i juli 2015
Bad service
pool for kids
awful service
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 10 nætter i juli 2015
Bad service
pool for kids
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JORGE fra Mexico
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2015
Good enough
1. The price
Anmeldt 18 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Georgia fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2015
Amazing value for money
Good price, nice room, less basic than expected
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kalena fra Canada
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2015
good value, close to airport
nice beds, shower pressure, very close to airport
Anmeldt 19 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Elizabeth fra Australien
Gruppe
Familie-suite
Boede 1 nat i maj 2015
Stay
Close to airport
Fine
Anmeldt 07 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: