Godt 7,3
baseret på 833 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 833 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 5,4
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Chee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i juli 2013
nice design
wide variety of breakfast, comfy bedroom with nice design.
room towels are dirty. noisy corridor in the morning.
Anmeldt 13 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Daryl fra Indonesien
Gruppe
Standard - Stærkt tilbud
Boede 5 nætter i juni 2013
easy to find local food surrounding the hotel.
nice and unique design of the hotel.
Its nice environment and easy to get a public transport. Friendly staff and caring with all guests.
Anmeldt 09 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gede fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i juli 2013
nice hotel
clean room , good looking city hotel, nice staff
enjoy, staff are good, fast service, clean room,really enjoy my time to stay there
Anmeldt 09 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Junaidi fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i november 2012
Good for Night Sleep
Centrally Located, Cheap, Quiet.
Extra Small Room. Super Small Bathroom. Old Linens. Cheap Hotel. Centrally Located.
Anmeldt 06 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kurnia fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i juni 2013
nice hotel
location,clean room and comfortable bed
Anmeldt 26 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pek fra Singapore
Par
Standard - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i juni 2013
Budget stay
Value for money, friendly staffs and clean environment.
The location slightly off the main town. vicinity is about 3-5km apart. No much entertainment in the hotel, but at least there is free wifi and variety of tv channel. Very standard size, with colorful wall print. However the bathroom is too small, didn't have a place to hang dry clothes inside. It can be very noisy between room and room, you can hear quite clear when there is people talking very loud. The hotel provided quite simple and nice breakfast daily.
Anmeldt 22 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arfian fra Indonesien
Par
Standard - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i juni 2013
low-budget hotel but too noisy
simple design, low budget, noisy street
i was hoping the calm and quite location but then i found that the hotel is near the main street so it was noisy at night. make me could sleep well.
Anmeldt 18 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nicole fra USA
Rejsende alene
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i maj 2013
Great hotel for the price
Clean large rooms and attentive staff
The staff at the hotel were very helpful while we were in Denpasar. The rooms are plenty big and very clean.
Anmeldt 09 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sriva fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i maj 2013
lumayan
pusat kota
untuk bisnis lumayan, karena terletak di tengah kota. hanya saja ketika mandi, air shower merembes ke luar kamar, sehingga kamar menjadi becek. tidak ada hanger untuk gantungan baju, akan menganggu bagi para wisatawan bisnis yang harus ketemu klien
Anmeldt 31 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tjandra fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i maj 2013
clean, compact, comfortable enough
riendky staff, nice desaign interior
Anmeldt 27 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: