Godt 7,3
baseret på 833 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 833 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 5,4
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

joko fra Indonesien
Rejsende alene
Standard - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i marts 2014
good location only traffic so bad around there
clean , location , parking lot
is great just traffic around there , nasi jinggo is awesome , the staff is friendly .Smoking are is great so no smoke anywhere. Tumbs up POP u the rock
Anmeldt 20 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

joko fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i marts 2014
nice location
clean,friendlly staff , cheap
awesome location , no snoring area is Good idea fior child .Nasi jonggo isn't bad at all
Anmeldt 18 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

marchell fra Indonesien
Rejsende alene
Standard - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i februar 2014
nice hotel.. little bored at mid night
spa. location. room.
Nice hotel.. recommended for backpacker Very close to central of city
Anmeldt 18 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rommy fra Indonesien
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i februar 2014
Good for short stay
centrally located, near to local restaurant and clean
Denpasar is good for business traveler. Located in the center of business district. Easy to find good and cheap Indonesia food, compared to Kuta, Seminyak, and other tourism areas. Room is clean and comfy. Overall it's a good deal.
Anmeldt 21 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

novy fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 5 nætter i november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Anmeldt 25 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

novy fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Anmeldt 25 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Astari fra Indonesien
Par
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i januar 2014
nice
clean comfort low budget
I enjoyed it and maybe will be back on my next trip
Anmeldt 22 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Adam fra Sverige
Rejsende alene
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i januar 2014
Good place to stay the night
Cheap, friendly staff, air conditioned
Anmeldt 21 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i januar 2014
return customer
cleanliness, comfort stay, nice breakfast
Anmeldt 17 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

isdianto fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i januar 2014
very simple
small, simple and clean
close to city centre and easy access with taxi, buat far away from beach and other attraction.
Anmeldt 13 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: