Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 453 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 453 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,1

Amy W. fra Storbritannien
Par
Boede en nat i juli 2015
Lovely staff and great city. Thank you Reba!
the staff, the freshly prepared breakfast and the little terraces outside to relax after a long day's exploring
Anmeldt 08 juli 2015

bertrand A. fra Frankrig
Par
Boede en nat i juni 2015
Awesome people who are really welcoming and real
Location,people,garden
Great and simple
Anmeldt 25 juni 2015

Wiparat C. fra Thailand
Gruppe
Boede 2 nætter i juni 2015
Value for money
The location is near many good restaurant but not the art street. Atmosphere is pretty nice with service mind staff.
Feel comfortable and safe to stay. Quite but lively.
Anmeldt 12 juni 2015

Amelie W. fra Tyskland
Par
Boede 3 nætter i maj 2015
fantastic!
staff, rooms, location
the Teba house team is amazing. super friendly and helpful! rooms are great and clean, the whole guest house is really nice designed. great breakfast. I would definitely stay there again!
Anmeldt 25 maj 2015

JEFFREY Y. fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 2 nætter i maj 2015
Teba House Ubud Stay 2 Nights May-2015
The ambience & staff
Great garden chalets with Balinese decor & tranquility concept
Anmeldt 22 maj 2015

Thomas B. fra Frankrig
Rejsende alene
Boede en nat i januar 2015
Be careful with your belongings
-
Anmeldt 04 maj 2015

Mikael F. fra Finland
Par
Boede 2 nætter i april 2015
Good value for your money
Location, organized programs, prizes
Teba arranged activities on competitive cost. Breakfast was great, but small as Balinese breakfasts are, with only coffee or tea to drink. Staff was friendly and very helpful. We had to ask for towels and only one small roll of toilet paper was given. Garden was cozy and superior bungalow had AC. Hot water ran out on just one person. There was no sheet on blanket and closet smelled moldy. Good restaurants nearby and very silent neighborhood at night. They have list of services and activities which are great value for your money as is Teba itself.
Anmeldt 10 april 2015

IKUMI Y. fra Japan
Par
Boede en nat i april 2015
Not good at all
Staff comfort wifi
Didn't even know about my booking when check-in, requests were ignored, staff were too board & playing throwing rocks to each other making noise, no juice, almost no wifi during whole stay, don't know how to call a taxi etc.
Anmeldt 07 april 2015

Sue P. fra Australien
Familie med ældre børn
Boede 4 nætter i marts 2015
Happy holiday
Friendly helpful staff, location close to shops & yoga, view
Anmeldt 02 april 2015

Ma P. fra Filippinerne
Gruppe
Boede en nat i marts 2015
Value for money
big toilet
a bit of a walk to ubud market
Anmeldt 27 marts 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: