Rigtig godt 7,7
baseret på 455 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 455 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Maurizio fra Italien
Par
Superior
Boede 2 nætter i juli 2015
Good but can be better
the garden,the confortable bed and helpfull young staff
Anmeldt 25 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Amy fra Storbritannien
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2015
Lovely staff and great city. Thank you Reba!
the staff, the freshly prepared breakfast and the little terraces outside to relax after a long day's exploring
Anmeldt 08 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

bertrand fra Frankrig
Par
Standard
Boede 1 nat i juni 2015
Awesome people who are really welcoming and real
Location,people,garden
Great and simple
Anmeldt 25 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wiparat fra Thailand
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i juni 2015
Value for money
The location is near many good restaurant but not the art street. Atmosphere is pretty nice with service mind staff.
Feel comfortable and safe to stay. Quite but lively.
Anmeldt 12 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Amelie fra Tyskland
Par
Standard
Boede 3 nætter i maj 2015
fantastic!
staff, rooms, location
the Teba house team is amazing. super friendly and helpful! rooms are great and clean, the whole guest house is really nice designed. great breakfast. I would definitely stay there again!
Anmeldt 25 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JEFFREY fra Malaysia
Rejsende alene
Superior
Boede 2 nætter i maj 2015
Teba House Ubud Stay 2 Nights May-2015
The ambience & staff
Great garden chalets with Balinese decor & tranquility concept
Anmeldt 22 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thomas fra Frankrig
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i januar 2015
Be careful with your belongings
-
Anmeldt 04 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mikael fra Finland
Par
Superior
Boede 2 nætter i april 2015
Good value for your money
Location, organized programs, prizes
Teba arranged activities on competitive cost. Breakfast was great, but small as Balinese breakfasts are, with only coffee or tea to drink. Staff was friendly and very helpful. We had to ask for towels and only one small roll of toilet paper was given. Garden was cozy and superior bungalow had AC. Hot water ran out on just one person. There was no sheet on blanket and closet smelled moldy. Good restaurants nearby and very silent neighborhood at night. They have list of services and activities which are great value for your money as is Teba itself.
Anmeldt 10 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

IKUMI fra Japan
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2015
Not good at all
Staff comfort wifi
Didn't even know about my booking when check-in, requests were ignored, staff were too board & playing throwing rocks to each other making noise, no juice, almost no wifi during whole stay, don't know how to call a taxi etc.
Anmeldt 07 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sue fra Australien
Familie med store børn
Deluxe
Boede 4 nætter i marts 2015
Happy holiday
Friendly helpful staff, location close to shops & yoga, view
Anmeldt 02 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: