Over gennemsnittet 5,6
baseret på 141 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Over gennemsnittet



baseret på 141 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 4,9
  • Faciliteter 2,0
  • Beliggenhed 7,2
  • Værelsets komfort/standard 5,6
  • Personalet 5,1
  • Værdi for pengene 5,9
  • Mad/spisning 4,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

DICKY fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i marts 2014
Great
Center of city , easy to find food and transport
Great
Anmeldt 10 april 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

FATINA fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i februar 2014
good hotel. helpful staff
location
Anmeldt 07 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TECK fra Malaysia
Rejsende alene
Standard
Boede 3 nætter i februar 2014
Not as what expected
near medan train, on the main road
Not as good as expected with no hot water shower & poor Internet service even in the common/Public area
Anmeldt 27 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

chua fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i december 2013
budget stay
easy to get food
old hotel, old furniture, old air con- not functioning well-very hot price cheap. basic breakfast like fried rice only
Anmeldt 05 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

nurul fra Singapore
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i oktober 2013
affordable
cheap, clean & easy-access to town
Anmeldt 28 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Saiful fra Malaysia
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i november 2013
very budget hotel, not so comfortable
location, near to amenities and shopping
very basic with bare minimum amenities. my room was near to the kitchen and it was very noisy. the corridors are dark and scary. the service was not that good. i didn't expect much for this rate anyway. but it was close to the shopping locations and the places i wanted to go.
Anmeldt 22 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohanraj fra Malaysia
Par
Standard
Boede 2 nætter i november 2013
Goolmy hotel in a good location
Friendly staff,good location and plenty of food outlets near hotel.
We did no have hot water in the bathroom.The buffet breakfast was always cold.The old building needs to be spruced up.
Anmeldt 14 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

charles fra Indonesien
Forretningsrejsende
Executive
Boede 1 nat i oktober 2013
dirty
dit\rty, smell bad
Anmeldt 04 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i september 2013
Good value for money (That's all)
Cheap / Has breakfast / Mart Opposite
Generally just cheap, do not expect good facility or services.
Anmeldt 18 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yumnandar fra Indonesien
Rejsende alene
Executive
Boede 1 nat i september 2013
Large room
location is good, clean, comfort
easy book, and easy location ..... .... .... .... .... .... .... .... .... ... ... ... .... ... ... ... ......
Anmeldt 09 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: