2015
Fantastisk 8,2
baseret på 2389 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2389 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

Siew fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i august 2016
I requested a Smoking room & they arrange a large corner room with great view really appreciated muc
Great breakfast with variety of choice but we prefferred The View at rooftop with Superb environment.
Anmeldt 02 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kelvin fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Good hotel
It is a good hotel, spacious & clean room.
Anmeldt 31 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Indra fra Indonesien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Great location for business traveller
Hv a great location but room atmosphere too dark and need to specify the room concept
Anmeldt 29 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SELINA fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Clean room
Stayed for only one night before driving to Lake Toba. Located next to a shopping mall.
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SU fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Boede 4 nætter i august 2016
Location
Location convenient
Anmeldt 09 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tisna fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Great hotel, poor staffs performance
The hotel is great with good location and great facilities, except the staffs are not representing the hotel quality. Poor performance, picky, didn't understand the online booking systems.
Anmeldt 07 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ANTHONY fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior-deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
Center town
Good location, have shopping center connected
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Matt fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Ok value, but an oasis in Medan
Great staff, but small things would help, like a minibar that's actually cold, and maybe some fans in the very hit and stuffy gym, and $7 Bintang on the roof restaurant? Come on
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aprilina fra Australien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Excellent choice for enjoy stay
Everything just perfect! The bed so comfy, the room is roomy, the bathroom with deep bath, perfect customer service, polite staffs!! the downfall was too far away from the airport
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Abhishek fra Indien
Forretningsrejsende
Superior-deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
good facilities, located adjacent to mall
Probably the best for value, nice breakfast, Beds are comfy
Anmeldt 22 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: