Rigtig godt 8,0
baseret på 1677 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1677 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Daniel fra USA
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Anmeldt 20 september 2016

Reinhard fra New Zealand
Gruppe
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Anmeldt 19 september 2016

Lynne fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Anmeldt 16 september 2016

KONG fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Anmeldt 15 september 2016

Dato fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Anmeldt 12 september 2016

Siak fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Anmeldt 06 september 2016

SELVARAJU fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Anmeldt 05 september 2016

kok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Anmeldt 01 september 2016

novy fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Anmeldt 01 september 2016

Poh fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Anmeldt 22 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: