Godt 7,5
baseret på 2705 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 2705 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Afriadi fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i august 2016
Bad maintained
Stay for one night, room is large enough, food taste awful and location is hard to find. For muslim traveler is not recommended due to halal food is not easy to find by walk.
Anmeldt 28 august 2016

Chen fra Malaysia
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Convenient and Accessible
Just behind hotel is convenient & accessible to the Food Street (Chinese Style). Its a very good location to nearby malls too. Room is a little small but still ok for us.
Anmeldt 25 august 2016

Rudy fra Indonesien
Rejsende alene
Superior
Boede 2 nætter i august 2016
Review
Good Location
Anmeldt 23 august 2016

Andrian fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 5 nætter i august 2016
business
good for food
Anmeldt 19 august 2016

MARIA fra Indonesien
Par
Superior
Boede 2 nætter i august 2016
Good location
Lokasi yang strategis, dekat area kuliner khas medan
Anmeldt 18 august 2016

Arben fra Indonesien
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i august 2016
Good
Nothing
Anmeldt 18 august 2016

Fiona fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 2 nætter i august 2016
Good
Good
Anmeldt 15 august 2016

Sajuti fra Indonesien
Familie med store børn
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
traveler againReview title or summary
I am like it very so more
Anmeldt 09 august 2016

Jessica fra Malaysia
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i juli 2016
F&B
* More varieties
Anmeldt 27 juli 2016

Surzana fra Malaysia
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Good hotel
Good WiFi in room.clean room.provide car service to airport.breakfast less choice but just nice.aircond was cold.24hr in house restaurant..surround nothing much to see.recommended hotel for all
Anmeldt 27 juli 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: